Moderators: Agne_A2, Anoila, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Anoila wrote:Cityco (buvusi Valterma)
Ukmergės g. 283, LT-06313

jurgita wrote:uzuojauta raimi....matai niekas tau padeti negali...turi problemu tavo bedos..niekam cia nerupi,visiems nusispjaut...visi galvoja ai,gi ne man nera vandens...o kad imtu kas ir padetu...vat taip mes ir gyvenam kaip tikri lietuviai...tau blogai man gerai..gal kestui kokiam skambink...tel.861632466
Mergike wrote:jurgita wrote:uzuojauta raimi....matai niekas tau padeti negali...turi problemu tavo bedos..niekam cia nerupi,visiems nusispjaut...visi galvoja ai,gi ne man nera vandens...o kad imtu kas ir padetu...vat taip mes ir gyvenam kaip tikri lietuviai...tau blogai man gerai..gal kestui kokiam skambink...tel.861632466
o jau sutartys pasirasinejamos su sityco? ar dar ne?
tomas wrote:taip, teisme yra keletas bylu del bankroto bylos iskelimo siai kompanijai.
Bronius wrote:tomas wrote:taip, teisme yra keletas bylu del bankroto bylos iskelimo siai kompanijai.
Vilniaus apygardos teisme, Bylos Nr. B2-3321-262/2008, ieškovas UAB "PPP Damaris" atsakovas UAB "Cityco", Dėl bankroto bylos iškėlimo (rašyt. proc.), bylos nagrinejamas turetu buti s.m. lapkricio 18 d.
Vat taip vat
Jurga17 wrote:Vadinasi tai teisybe. Broniau, gal jus teisinej srity dirbat, nes tokios zinios...
Bronius wrote:Jurga17 wrote:Vadinasi tai teisybe. Broniau, gal jus teisinej srity dirbat, nes tokios zinios...
tai viesai prieinama informacija kiekvienam pilieciui, o dirbu galima sakyti ir teisineje srity, bet nesu teisininkas
tomasvilda_A3 wrote:Bronius wrote:Jurga17 wrote:Vadinasi tai teisybe. Broniau, gal jus teisinej srity dirbat, nes tokios zinios...
tai viesai prieinama informacija kiekvienam pilieciui, o dirbu galima sakyti ir teisineje srity, bet nesu teisininkas
gal galima butu nuoroda kur tokia informacija yra prieinama?
Return to SVARBU-2 (II etapas)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests