Šponka wrote:Ir dar kaip žmonės leidžiasi mulkinami, išnaudojami tokių gigantų kaip luidas..
turi pasiūlymų, kaip to išvengti?
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
naujo wrote:sveiki, siulau suorganizuot laidele per TV apie tai kaip linksmajam nera nemokamu vietu auto statyti ir kaip kvailai(kai kur) pripiesta geltonu juostu ir pristatyta zenklu.tinka? ar jau visi viskuo patenkinti?

elv C1 wrote:nesupratau kas cia keisto atvaziavus i svecius uz parkavima susimoket![]()
justas wrote:Šponka wrote:Ir dar kaip žmonės leidžiasi mulkinami, išnaudojami tokių gigantų kaip luidas..
turi pasiūlymų, kaip to išvengti?
Renata wrote:Vieni reke reke, kiti reke reke, treti parasus rinko, dar kiti draskesi: "kovosim!.... pazeidziamos teises!.....ieskosim teisybes!... kviesim TV!" ir kas is to?! yra rezultatas?! NULIS rezultato..... Net juokinga daros, kai tai vienas tai kitas issisoka, mat kraujas uzverda, ir taip tyliai tyliai visas upas isblesta.... Sveikintinas entuziazmas, bet........ greit jis isgaruoja.....Tas tuscias pasvaiciojimas ir pasukciojimas tolygus Donkichoto kovoms su vejo malunais..... Tai, jei jau jums taip blogai, tai darykit kazka, o ne rekit ir varykit vieni ant kitu... Tusti puodai garsiai skamba, bet.... jie tusti.....
justas wrote:Renata wrote:Vieni reke reke, kiti reke reke, treti parasus rinko, dar kiti draskesi: "kovosim!.... pazeidziamos teises!.....ieskosim teisybes!... kviesim TV!" ir kas is to?! yra rezultatas?! NULIS rezultato..... Net juokinga daros, kai tai vienas tai kitas issisoka, mat kraujas uzverda, ir taip tyliai tyliai visas upas isblesta.... Sveikintinas entuziazmas, bet........ greit jis isgaruoja.....Tas tuscias pasvaiciojimas ir pasukciojimas tolygus Donkichoto kovoms su vejo malunais..... Tai, jei jau jums taip blogai, tai darykit kazka, o ne rekit ir varykit vieni ant kitu... Tusti puodai garsiai skamba, bet.... jie tusti.....
Renata, susimildama! Tikiuosi, čia temperatūra tavo lūpomis kalba?!
Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.

Renata wrote:Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.
Tai jei visi tie "pradedantieji" susiburtu kruvon, tai jau ne taip ir mazai ju butu...., bet, kad jie dingsta greit... O gal kokias iseitis randa apie kurias viesai neskalambija
justas wrote:Renata wrote:Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.
Tai jei visi tie "pradedantieji" susiburtu kruvon, tai jau ne taip ir mazai ju butu...., bet, kad jie dingsta greit... O gal kokias iseitis randa apie kurias viesai neskalambija
rankas nuleidžia, Renatėle (na, išskyrus Baubinienę; bet aš tiek entuziazmo neturiu)
Renata wrote:justas wrote:Renata wrote:Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.
rankas nuleidžia, Renatėle (na, išskyrus Baubinienę; bet aš tiek entuziazmo neturiu)
Tai as apie tai ir kalbu..., kad nereiktu ju nuleist, ziurekit kaip kazkas jums i akis juokias ir uzpakalius spardo... paskauda paskauda ir praeina... A ne taip? Ne del saves as cia, su situo reikalu as susitvarkius, turiu kur parkuotis ir svecius priimt...,bet man ir mano kaimynu gaila...
justas wrote:Renata wrote:justas wrote:Renata wrote:Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.
Tai as apie tai ir kalbu..., kad nereiktu ju nuleist, ziurekit kaip kazkas jums i akis juokias ir uzpakalius spardo... paskauda paskauda ir praeina... A ne taip? Ne del saves as cia, su situo reikalu as susitvarkius, turiu kur parkuotis ir svecius priimt...,bet man ir mano kaimynu gaila...
o kur tu svečius priimi? dar vieną aikštelę nusipirkai?
Evelina wrote:Tai pasidalinkit patirtimkur jus sveciu masinas supakuojat? i balkonus susidedat?
nes as masinos neturiu,tai kaip ir aiksteles nereikia, wa su sveciais kitas reikalas
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests