Na pagaliau ir is mano auksto atsirado kaimynai
Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1
[/quote]
Moderatoriai man pasakė, kad jie atnaujins, tai sėdžiu.... tyliu.....Ausrele wrote:tai jau kai dauguma musu gyvena, butu tikslinga is naujo sarasiuka nauja pasidaryt!!!!!
Silke_D1 wrote:Moderatoriai man pasakė, kad jie atnaujins, tai sėdžiu.... tyliu.....Ausrele wrote:tai jau kai dauguma musu gyvena, butu tikslinga is naujo sarasiuka nauja pasidaryt!!!!!
![]()
o šį savaitgalį aš ketinu antrosios laiptinės gyventojus pati asmeniškai aplankyti. būkit geri ir prisipažinkit po kokiu nicku slepiatės![]()
![]()

[/quote]Moderatoriai man pasakė, kad jie atnaujins, tai sėdžiu.... tyliu..... Nu gal as ne taip supratau... dzin, paredaguosiu tada pati.T-K-D_C2 wrote:Silke_D1 wrote:Moderatoriai man pasakė, kad jie atnaujins, tai sėdžiu.... tyliu.....Ausrele wrote:tai jau kai dauguma musu gyvena, butu tikslinga is naujo sarasiuka nauja pasidaryt!!!!!
![]()
o šį savaitgalį aš ketinu antrosios laiptinės gyventojus pati asmeniškai aplankyti. būkit geri ir prisipažinkit po kokiu nicku slepiatės![]()
![]()
Ir kurie cia moderatoriai taip zadejo![]()
??
taigi pasiilgau, pabendrauti noriu, negi tam spec. tikslo reikia????dainius_D1 wrote:Silke_D1 wrote:Moderatoriai man pasakė, kad jie atnaujins, tai sėdžiu.... tyliu.....Ausrele wrote:tai jau kai dauguma musu gyvena, butu tikslinga is naujo sarasiuka nauja pasidaryt!!!!!
![]()
![]()
Silke_D1 kokiu tikslu cia visus lankysi ?)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests