bet dovanas galima palikti prie duru, arba kaimynams
as vis dar X aukste gyvenu
o i svecius tai nieks ir neuzsuko
Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1
Žiūriu į sąrašą, dar žiūriu, bet gal aš blondinė, ar kažko nematau, bet jūs ir esat įrašyti 7 aukšte.simona D1 wrote:sveiki, mes is 29 Rimantas ir Simona gyvenam ne VIII, o VII aukste. bet cia nieko tokio. bet sarasas tai tirkai didelis ir smagiau kad daugiau gyvena.
Silke_D1 wrote:Žiūriu į sąrašą, dar žiūriu, bet gal aš blondinė, ar kažko nematau, bet jūs ir esat įrašyti 7 aukšte.simona D1 wrote:sveiki, mes is 29 Rimantas ir Simona gyvenam ne VIII, o VII aukste. bet cia nieko tokio. bet sarasas tai tirkai didelis ir smagiau kad daugiau gyvena.![]()

tikrai ne, pasirodo moderatore tyliai pasidarbavo ir mus sumakalavo.simona D1 wrote:Silke_D1 wrote:Žiūriu į sąrašą, dar žiūriu, bet gal aš blondinė, ar kažko nematau, bet jūs ir esat įrašyti 7 aukšte.simona D1 wrote:sveiki, mes is 29 Rimantas ir Simona gyvenam ne VIII, o VII aukste. bet cia nieko tokio. bet sarasas tai tirkai didelis ir smagiau kad daugiau gyvena.![]()
Dainiau, ačiū.
sorry, taciau kai skaiciau buvo lyg ir VIII uzrasyta. tikrai sory, is tikro tai as esu blondine... aciu uz sarasa, nors nepazystam daugumos taciau ir tai smagu kad gyventoju daugeja

Tomas ir Rita wrote:Tomas ir Rita ,D1 , 1 laiptine , 6 aukstas , 20 butas
Sveiki prisijungęTomas ir Rita wrote:Tomas ir Rita ,D1 , 1 laiptine , 6 aukstas , 20 butas
astuliaa136 wrote:Sveiki mes irgi prisijungiam 8 aukstas ASTA IR DARIUS 33 butas,ir mazasis Augustelis 2 metukai![]()
![]()
Valioooo, sveiki prisijungę.astuliaa136 wrote:Sveiki mes irgi prisijungiam 8 aukstas ASTA IR DARIUS 33 butas,ir mazasis Augustelis 2 metukai![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests