ir ka galima su tiek atsakymu daryti? o gal musu name niekas negyvena...
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Shark wrote:nezinojau, kad 1 laiptineje vyksta apklausa iki uzvakar, kuomet radau anketa pasto dezutej (tikrinu kasdien). prisidesiu ir as atsakymu, tik statistika vistiek nekokia- 51/16?
ir ka galima su tiek atsakymu daryti? o gal musu name niekas negyvena...
Shark wrote:tai vienur sildo, kitur nesildo... butent, taip pat yra ir mano laiptinej. tai tie radiatoriai, kurie salti, ir yra "sureguliuoti" kamsteliu pagalba, ar ne? o tie, kurie "a la" nesireguliuoja, tai taip pat is to pacio molio pagaminti, del to nelabai jau sudetinga pabandyti pakeist kamsteli, pabandyt su kitu pasukinet, adatos (ventiliai) juk tie patys. ir anksciau sakiau, ir dabar galiu pakartot, kad aukstuose esantiems radiatoriams nereikalingi termostatai. mano laiptinej yra pora radiatoriu be kamsteliu- reiks paieskot. o pora radiatoriu taip pat nesireguliuoja, nes persukti kamsteliu sriegiai. kitas klausimas, kaip ir minejau- evakuacines laiptines radiatoriai. nemanau, kad kas imsis tuos vamzdzius pjaustyt, nors kitaip reguliuoti neimanoma. tai kiek gi 2 laiptinej nereguliuojamu radiatoriu?
Shark wrote:justas>> as vietoj lapelio prasau priimti mano si atsakyma. as kaip ir anksciau nepritariu reguliatoriu pirkimui. mano butas 50 (pagal anketos reikalavimus) taciau, jei bus nuspresta kitaip, butinai atsizvelgsiu i visu nuomone- jei reikes, tai prisidesiu finansiskai. Manau, visupirma reikia pradeti klausima spresti nuo evakuacines laiptines radiatoriu.

T-K-D_C2 wrote:Shark wrote:justas>> as vietoj lapelio prasau priimti mano si atsakyma. as kaip ir anksciau nepritariu reguliatoriu pirkimui. mano butas 50 (pagal anketos reikalavimus) taciau, jei bus nuspresta kitaip, butinai atsizvelgsiu i visu nuomone- jei reikes, tai prisidesiu finansiskai. Manau, visupirma reikia pradeti klausima spresti nuo evakuacines laiptines radiatoriu.
Siaip isiterpsiu![]()
Kai zmogus nori ras 10 iseiciu tai padaryt, o kai nenori 100 - ju kad neatlikt... nieko nera neimanomo, reikia tik noreti o ne ....
Shark wrote:aciu uz _mano nuomones_ komentara![]()

T-K-D_C2 wrote:Shark wrote:aciu uz _mano nuomones_ komentara![]()
Viskas ok, as nepiktybiskai
Siaip manau paklauskit Baubienes, nes jie turi kaimyna, kuris ismano tuos darbus ir pats jis dare ju name ... susiraskit ji sutarkit kaina, pvz 100 lt uz evakuaciniu patalpu radiatoriu termostatu sudejima ir visaks, cia pvz tik sakau .. o visur kitur susireguliuosite su tom plasmasem, jei tikrai jos reguliuoja, parduoda juos maciu po 2.4 seniuose, tik ar tiks jie jums ar ne nezinau, kas bebutu, sekmes Jums

Shark wrote:jolita wrote:tai kad bendra siluma VE skaiciuoja, o ne Adminsta
o, naujiena. kaip vadinasi mokejimas? siluma, silumos energija, siluma k.v. temperaturos palaikymui... kuris?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests