Na jau ne, jei isleido pinigus, tegu pateikia kvita, uz ka suplojo tokius pinigus. Ir is viso pirma karta girdziu, kad b1 buv o rankenos pavogtos
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

patys pavoge, o dabar jus mokekit, taip nebus!!!!!mano vyras gali tokias pat rankenas atnesti is darbo uz lita ir 12 aukstu bus tik 12 litu, o cia vienas butas moka maziausiai 10lt!!!!!kur tai matyta, tai per 12 aukstu jiems maziausiai 1000lt susidaro, o uz tokia suma gali paauksuotas rankenas nusipirkt!!!!!mes uz tai, kad nemoketi!!!!!!!! 
darlingkrbe wrote:jo, as irgi issiziojau, kad uz rankenas turiu moketi virs 4 lt. O per visa nama kiek gaunasi????
Na jau ne, jei isleido pinigus, tegu pateikia kvita, uz ka suplojo tokius pinigus. Ir is viso pirma karta girdziu, kad b1 buv o rankenos pavogtosGal skleroze ...

darlingkrbe wrote:Oi ta Adminsta mus pakratys gerokai ... Jau matosi ...
Idomu, ka keis kita menesi![]()
Vakar tai pastebejau, kad pas mane po kilimeliu dregna, reiskia grindis plove.
Paulius&Rita wrote:D1 gyventoju demesiui !!!!
Kas pamena, kai buvo pavogtos rankenos ar tuo metu pasmus veike domofonas ar dar ne ????????????????
Prasyciau pasisakyt tik sio namo gyventojams.............
Silke_D1 wrote:Vakar išsiaiškinau, kad už rankenas paskaičiuota... pagal buto plotą. Visiškai jokios logikos. jei pas men 2 kambariai, tai aš naudojuosi dviem rankenom? o tas pas kurį vienas kambarys, moka 10 lt, vadinasi ir rankenomis naudojasi maziau. Visiškas absurdas.
jolita wrote:o pas mane uz rankenas 15,62 Lt. Rankenas tikrai pavoge tada kai domofonai neveike ir kiek atsimenu tai luidas sake jas pakeis patys...
Moza B1 wrote:Na truputi nesuprantu ko cia panikuojat del tu 10 lt. Ka nubednesit? Taip, cia manu per daug nulupo, bet nieko nepadarysi ir bus dar blogiau ir toliau nieko. Kai uz laiptiniu sildyma permoketi ir ne 10 lt (kai laiptineje pirtys) tai gerai, tegul sienos dziuna (nors jos dziutu ir prie per pus mazesnio sildymo). O tai, kad rankenos yra gyvybiskai svarbios visam namui, tai atrodo mazai kas supranta.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests