Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1
Agnecija wrote:Sveiki, mane apstulbino sildymo saskaitos suma, kai praeita menesi už 62 kv.m. buto apsildyma neatsukus radiatoriu gavome suma 52 lt, cia buvo uz patarnavimus ir laiptines apsiltinima, ir salto vandens pasiltinima. už buto sildyma nemokejom nieko nes radiatoriai buvo užsukti ir jo tiesiog nesildem, siandiena turime saskaita 240 lt už tas pacias paslaudas + elektros energija (t.y. buto apsildyma) nors radiatoriai buvo lygiai taip pat salti kadangi sildymo neprireike, nes musu bute yra silta jo nesildant. As asmeniskai labai noreciau susitikti su admista, kad zmoniskai paaiskintu kuri skaiciu kombinacija is tu triju mirksinciu daviklyje rodo siluma ir prisukta jos energija, nes dabartiniai saskaitos rodmenys manes visiskai nedziugina, kadangi radiatoriai salti o saskaita didele. Klausimas: Ar Jus patenkinti ir ar sutinkate su gautomis saskaitom už si menesi?

mano butas per viduriuka is kur beziuresi. Skambinau i Vilniaus energija ka tik. Prapliurpem 16 min, paaiskino kaip blondinei, bet isvada viena. Na susake, man vakr dienos mano davikliu duomenis. jei jie daugiau maziau sutaps - vadinasi viskas ok. Kiek prisukau, tiek ir moku.T-K-D_C2 wrote:Ziurekit, uzduosiu jums klausima, tiems pas ka dideles saskaitos, ar jusu butai ne krastiniai ?? nes jei taip tai normalu
T-K-D_C2 wrote:Ziurekit, uzduosiu jums klausima, tiems pas ka dideles saskaitos, ar jusu butai ne krastiniai ?? nes jei taip tai normalu
T-K-D_C2 wrote:Paulius&Rita wrote:taigi kaskas minejo kad mums sia sistema pirmiems pastate, iki musu ji niekur dar nebuvo pastatyta
![]()
be komentaru
![]()
KLYSTAT
paule ir tomas wrote:Sveiki, O matete kad adminsta ipaise i saskaita uz duru ranketas beveik 16 lt. As tai manyciau kad reiketu visiems nemoketi uz tas rankenas.
paule ir tomas wrote:Sveiki, O matete kad adminsta ipaise i saskaita uz duru ranketas beveik 16 lt. As tai manyciau kad reiketu visiems nemoketi uz tas rankenas.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests