Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Mante wrote:Nakti is antradienio i treciadieni buvo pavogtas WW PASSAT automobilis, nenuostabu kodel ir buvo nusuktos duru rankenos. Jeigu matete ar girdejote
kanors susijusio su siuo ivykiu nebukite abejingi ir paskambinkite numeriu 860001791. Isanksto dekui, Jusu kaimyne.
tomasvilda_A3 wrote:Mante wrote:Nakti is antradienio i treciadieni buvo pavogtas WW PASSAT automobilis, nenuostabu kodel ir buvo nusuktos duru rankenos. Jeigu matete ar girdejote
kanors susijusio su siuo ivykiu nebukite abejingi ir paskambinkite numeriu 860001791. Isanksto dekui, Jusu kaimyne.
paaiskinkit man nesupratingam, kuo risasi rankenu nusukiojimas su VW pavogimu?

Tomeez_C2 wrote:rankenas galejo nusukt kad uztrenkt visas duris kad neisbegtum i lauka kai bus vagiamas tavo automobilis, bet kazkaip vis vien man nesirisa, tai gali ir su liftu nusileist ir iseit pro avarini isejima, uzjauciu nukentejusiuos ... tikiuosi apdraustas buvo kasko ... tai ne taip skaudu... bet jei ne tai baisu ... manyciau gal jums reiketu per apsauginius praeit ir pasiklausinet kas tuo metu budejo ir gal ka mate, nezinau daugiau niekuom negaliu padet tik uzjaust ..
Moza B1 wrote:Tomeez_C2 wrote:rankenas galejo nusukt kad uztrenkt visas duris kad neisbegtum i lauka kai bus vagiamas tavo automobilis, bet kazkaip vis vien man nesirisa, tai gali ir su liftu nusileist ir iseit pro avarini isejima, uzjauciu nukentejusiuos ... tikiuosi apdraustas buvo kasko ... tai ne taip skaudu... bet jei ne tai baisu ... manyciau gal jums reiketu per apsauginius praeit ir pasiklausinet kas tuo metu budejo ir gal ka mate, nezinau daugiau niekuom negaliu padet tik uzjaust ..
Tai kad apsauginiu jau nera, neliko ju postu nuo antradienio berods.
Nukentejusiuosius uzjauciu...
Mante wrote:o Tomai, i kuria puse langai išeina?

Agne_A2 wrote:o man kazkodel kilo tokia mintis, nebuvo tas pasatas kazko uzstates? nenutempe jo kokia policija?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests