Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1
c'monC1 wrote:Ačiū... Turiu pažįstamų Teo LT, sakė, jog pas mus (C1) yra išvedžioti laidai, tačiau dar iki spintos apačioje iš išorės neatvedė... :/ Nesuprantu, kap kiti jau atvedė?!
Žadėjo, jog per ateinantį mėnesį kažką sukonfiguruos ir galėsime vestis...
elv C1 wrote:c'monC1 wrote:Ačiū... Turiu pažįstamų Teo LT, sakė, jog pas mus (C1) yra išvedžioti laidai, tačiau dar iki spintos apačioje iš išorės neatvedė... :/ Nesuprantu, kap kiti jau atvedė?!
junkis anet, kam tau tas TEO? viskas veikia kuo puikiausiai
c'monC1 wrote:elv C1 wrote:c'monC1 wrote:Ačiū... Turiu pažįstamų Teo LT, sakė, jog pas mus (C1) yra išvedžioti laidai, tačiau dar iki spintos apačioje iš išorės neatvedė... :/ Nesuprantu, kap kiti jau atvedė?!
Gali smulkiau info pateikti apie Anet? Ačiū

c'monC1 wrote:elv C1 wrote:c'monC1 wrote:Ačiū... Turiu pažįstamų Teo LT, sakė, jog pas mus (C1) yra išvedžioti laidai, tačiau dar iki spintos apačioje iš išorės neatvedė... :/ Nesuprantu, kap kiti jau atvedė?!
elv C1 wrote:c'monC1 wrote:elv C1 wrote:c'monC1 wrote:Ačiū... Turiu pažįstamų Teo LT, sakė, jog pas mus (C1) yra išvedžioti laidai, tačiau dar iki spintos apačioje iš išorės neatvedė... :/ Nesuprantu, kap kiti jau atvedė?!
na smulkiau tai rasi ju tinklapyje, www.anet.lt. siaip as ji isivedus jau antra menesi(C1) tai kolkas nebuvo jokiu nesusipratimu ar rysio streikavimu, tai as labai patenkinta. ir greiciai gerijie ivedineja siaip ir be sutarties jeigu nori, as tai pasirasiau metams- tada jie suteike nemokama irengima ir ten dar kazkokias nuolaidas keliems menesiams. o siaip tai tikrai pasidomek, gal ten jie dabar dar kazkokias akcijas vykdo
o daugiau tai C1 nezinau kas dar teikia interneta.
c'monC1 wrote:Matai, elv C1, pas mane visi laidai isvedzioti sienose, o jie, kaip jau minejau, ne sviesolaidziai (placiajuostis internetas), o paprasti... Tad man vestis iki dezutes rimta interneta neapsimoka...
tomasvilda_A3 wrote:c'monC1 wrote:Matai, elv C1, pas mane visi laidai isvedzioti sienose, o jie, kaip jau minejau, ne sviesolaidziai (placiajuostis internetas), o paprasti... Tad man vestis iki dezutes rimta interneta neapsimoka...
nuo kada zmones bute vedzioja sviesolaidini kabeli? placiajuostis (broadband) internetas yra zmoniu nustatytas greitis, jau nuo 256kbit/s yra skaitoma placiajuostis.
c'monC1 wrote:tomasvilda_A3 wrote:c'monC1 wrote:Matai, elv C1, pas mane visi laidai isvedzioti sienose, o jie, kaip jau minejau, ne sviesolaidziai (placiajuostis internetas), o paprasti... Tad man vestis iki dezutes rimta interneta neapsimoka...
nuo kada zmones bute vedzioja sviesolaidini kabeli? placiajuostis (broadband) internetas yra zmoniu nustatytas greitis, jau nuo 256kbit/s yra skaitoma placiajuostis.
Aiskinate jus man, as juk visiskai kitus mokslus krimtau ir tik juos galeciau gincyti...Tai norite pasakyti, jog as galiu vestis sviesolaidi iki buto, o bute gali buti ir paprasti laidai? Tai gal tuomet ir su skaitmenine TV?
c'monC1 wrote:suprantat niekas neveda i butus jokiu sviesolaidziu, i skydine apacioj namo dazniausiai atvedamas sviesolaidis, skydinej stovi switch'as nuo kurio butams paduodamas jau paprastas UTP kabelis, vadinamas paskutynia mylia. Taigi sviesolaidis ateina iki namo/laiptines ir uztikrina dideli greiti, o paskutine mylia iki butu ir butuose buna UTP ir gali traukti dazniausiai iki 1gbps.
c'monC1 wrote:Tai realiai tas pats kabelis reikalingas, kaip ir internetui?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests