sedziu namie viena prie kompiuterio, sviesa issijungus... girdziu, kazkas duris rakina (buvo 17:30 panasiai).. galvoju, gal draugas anksciau grizo, nei turejo..nieko neitardama, laukiu kol atsirakins duris.. bet kazko labai jau ilgai rakina.. nueinu prie duru.. pasiziuriu pro akute ir matau vyra, kuris vis bando atrakint mano duris.. as kisu rakta i spyna.. nesikisa.. vel bandau.. kol galiausiai vyriskis nusprende savaji rakta istraukt.. atrakinu duris po keliu bandymu.. o jis man sako: "oj..tikriausiai aukstus sumaisiau".. Vyras toks apsepes, i normalu gyventoja nepanasus.. toks bomziukas, nesiskutes, na atrodo taip, kaip butu geres 2 savaites ir tik vakar prabudes..
pasakiau, kad tikrai sumaise ir uzdariau duris..
keisti dalykai:
1. kaip vaziuojant liftu galima sumaisyt aukstus...?
2. tik uzdarius duris suvokiau, kad galejau paklaust i koki auksta jam reikejo.. nes daug ka pazistu is musu laiptines, o tuo labiau, kas gyvena virs manes ir po manim
3. po kokiu poros minuciu, kaimynas vede suni pavedziot.. paklausiau ar nemate kokio itartino tipo, tai sake, kad mate, kaip islipo is lifto ir ejo i lauka.. faktas, kad tas vyriokas ne tik aukstus, bet ir namus "sumaise"..
gal jis rado kokius raktus.. ir bando dabar rast, nuo kurio buto.. taigi kaimynai, bukit atsargus
nu gal ir sumaise aukstus.. bet tada, kam is karto isejo i lauka..? per daug man jis itarimu sukele..