kaimynų, kenčiančių nuo naktinių lėbautojų dėmesiui

B1 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1

Postby Kotryna b1 » 2009 03 31 Tue 7:50:24

iti_B1 wrote:
Kotryna b1 wrote:tai db kol kas žiūriu apsiramino, bet kai pasiklausinėjau kaimynų, tai į tą patį butą jau keli buvo nuėję raminti, ne veltui nr 66.........o kai patildo, o paskui rėkaudami į balkoną išlenda, tai vėl jau kita istorija. Db iš principo tik progos laukiam. Ir tada rašysim.

Ojetus, taigi čia mūsų kaimynai. Nu pabaliavoja jie, bet pas mus šoninių sienų garso izoliacija visai nieko... Tpiu tpiu tpiu... Anksčiau tai iš viršaus kaimynų girdėdavosi kaip vaikšto po butą, manydavom gal su kablais :xi: bet matyt sudėjus grindis ar ką ten ir tas dingo :frd:

keistai tas garsas mūsų name praeina, vis niekaip sistemos neįkertu, girdisi ten, kur neturėtų girdėtis. Dėl kablų galvočiau, kad man taikai, nes mes virš jūsų, bet su kablais batų praktiškai nenešioju, buvau apsiavusi gal du kartus, plius tikrai ne po namus vaikščioti o prieš išeinant , taip kad iš kur ten tau girdėjosi, žalio supratimo neturiu.
aš tai kiekvieną vakarą girdžiu kaip vaikai kažkur trypia ar šokinėja :D bet taip nuoširdžiai, ar ten nuo baldų kokių šokinėja, ar kaip, nu bet jausmas, kad arklių banda kartas nuo karto pralekia :lol: bet tai gerai, kad apie kokia 22 val nurimsta, matyt, eina miegoti. Anksčiau tikrai tiek visko nesigirdėdavo, gal namas nudžiūvo, pralaidesnis garsui pasidarė?..... :roll:
Kotryna b1

Previous

Return to B1