kaimynų, kenčiančių nuo naktinių lėbautojų dėmesiui

B1 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1

kaimynų, kenčiančių nuo naktinių lėbautojų dėmesiui

Postby Kotryna b1 » 2009 03 16 Mon 16:53:22

Kreipiuosi į visus 43 namo II laiptinės gyventojus, kenčiančius kiekvieną savaitgalį nuo triukšmo, garsios muzikos, rėkavimų.
Po truputį daugėja gyventojų, nepatenkintų kai kuriais savo kaimynais, jų keliamu triukšmu. Aš, asmeniškai, jau tris kartus žygiavau chebros raminti. Mane jau užkniso, nesuprantu, kodėl kiekvieną savaitgalio naktį, beje ir kasdienėmis savaitės naktimis, turiu eiti ir maldauti, kad patylintų muziką, garsiai nerėkautų ir „nebliautų“. Toks jausmas, kad ten gyvena apkurtę ar visiškai neprigirdintys žmonės (jeigu juos taip galima pavadinti). Visiškai jokio supratimo. Nu ne nuosavame name gi gyvena. Aš jau neprisimenu, kurią savaitgalio naktį buvo ramu. Tai ar čia normalu? Man savaitgalis jau tampa katorga, per dieną su vaiku nusikamuojam, atsiguli, bandai užmigti, bet kaip penktadienis, šeštadienis, taip tūsas. Ir žinau, kad tokių nepatenkintų yra ir daugiau, jau su kitais kalbėjom, kas skaito, su kuo kalbėta buvo, patys žino. Siūlau truputį susivienyti, negalvokit, kad esam bejėgiai. Aš kalbėjau su pareigūnais, domėjausi, kaip su tokiais triukšmadariais susitvarkyti. Jei kaimynai rašo skundą (kuo daugiau rašančių, tuo geriau), tai tokiems triukšmaujantiems kaimynams būna taikomos ir piniginės nuobaudos, reikia tik rankų nenuleisti. Jei jau taip neatsižvelgia į kitus, tegu susimoka už savo linksmybes. O jei situacija nepasitaiso, tada galima ir teisman paduoti, o jau tada baudos kur kas solidesnės.
Man jau viskas. Taškas. Aš daugiau neisiu naktimis raminti triukšmaujančiųjų. Jeigu patys neturi supratimo, tegu bendrauja su policija bei moka baudas ir rašo pasiaiškinimus. Kas dar be jau prisijungusių norit prisijungti, parašykit man į privatą, gal padarysim net šiuo klausimu susirinkimą ir kažkaip susigrąžinsime poilsį ir ramybę į savo namus.
O jei dar kažkas kažkokių pasiūlymu turit, tai prašau. Lauksiu komentarų.
Kotryna b1

Postby leonid » 2009 03 16 Mon 21:20:51

Kita karta ne eik pas kaiminus ,o tesiog pagrindini saugikli nuleisk to buto kuriam chebra nesupranta,ir neorentojasi laike :D
leonid

Postby Kotryna b1 » 2009 03 17 Tue 8:20:39

leonid wrote:Kita karta ne eik pas kaiminus ,o tesiog pagrindini saugikli nuleisk to buto kuriam chebra nesupranta,ir neorentojasi laike :D

nu tai galvojau ir apie tokį variantą, bet tai žinai, aš nuleisiu, jie nuėję vėl gi susitvarkys, man taip atrodo. :roll:
Kotryna b1

Postby Baubinai » 2009 03 18 Wed 17:13:51

As ant savo senu kaimynu isbandziau 2 priemones. Po pusmecio buvo tyla ir kaimynai nuo 18 iki 6 val. vaiksciojo ant pirstu galiuku. :lol: Dar buvo minciu raminti ir diena, nes diena gan daznai piknaudziavo triuksmaudami, o vaikai miega ir diena. Taciau issikelem gyventi cia, tie triuksmadariai irgi po pusmecio issikele svetur, tad problema dingo.
Taigi 2 budai..., derinami tarpusavyje:
1. Rasem kas menesi rasta i policija, kuriame nurodydavome visas triuksmo aplinkybes. Kai liudininkai pasirasydavo kaimynai. Is policijos paskui gaudavome ataskaitas, kokios priemones buvo taikomos. Taigi: policija kas karta kviesdavo juos i policijos nuovada ir pravesdavo pokalbi. Pirma karta buvo perspejimas, antra karta bauda berods 50 Lt, trecia karta ir toliau bauda augo (o dabar jau ir baudos didesnes :lol: ).
2. Lizingu nusipirkom dideleeeee ir triuksmingaaaa kolonele (ko tik nepadarysi bemylint kaimynus :lol: ). Pristatem prie tos sienos ir lubu, salia kuriu gyveno triuksmingi kaimynai (tiesa sakant su kitais kaimynais suderinom triuksmavimo laika). Menesi laiko ja paleisdavom beveik visu pajegumu zemesniais tonais mazdaug nuo 7 val. ryto bent 2-3 valandas iki tol, kol kaimynai kazkaip neissiduodavo, kad jie JAU nemiega. Po baliaus paleisdavome beveik visa diena ir dar pora dienu iki 18 val. Diena ne miegui po baliaus skirta... :lol: Taip pat labai naudinga buvo paleisti (visa diena) 1-2 dienas pries itariant baliu.
Na, vien zodziu, kaimynai pasidare kiek kulturingesni ir pries koki savo gimtadieni dar ateidavo ir suderindavo su mumis laika iki kelintos jie gali triuksmauti.
Kotryna b1, galiu tau paskolinti ta savo kolonele kuriam laikui, jei suveiksi bent kokias kitas koloneles, kad prie kompo g.b. pajungti. :wink:

P.S. Na, jus patys suprantat, kad mineti kaimynai triuksma kele ne karta ir ne du. O kai gyvenimas tampa panasus i pragara, tai tenka imtis raganisku priemoniu. :wink:
Image Image
Baubinai

Postby zilinskas » 2009 03 19 Thu 15:15:03

Visiskai pritariu del triuksmadariu tramdymo ir manau, kad atejo laikas imtis tam tirku priemoniu, jeigu jie patys to nesuvokia ir visiskai neturi sazines
zilinskas

Postby Šponka » 2009 03 20 Fri 9:01:03

Aš irgi pritariu už triukšmadarių drausminimą, visom keturiom.. Esu ir aš pati ėjus kartą drausmint, kai jau visiškai kantrybė buvo trūkus, o dar kiek kartų kentėjau ir mintyse keikiau visus baliauninkus.. Tiesą sakant, man visiškai nerūpi, kad kažkieno gimtadienis, mergvakaris, vestuvės ar šiaip baliukas, kai mano vaikas negali 12-1h nakties miegot, nes lovytė ir grindys vibruoja nuo bumbčikų, o balkone kaimynų chebra rūkydami sau dainas plėšia.. :evil:
Tiek elektros išjungimai, tiek ėjimai drausminti man atrodo vaikiškai, nu jomajo, juk visi suaugę žmonės, tai negi nesusipranta.. :shock:
Šponka

Postby Kotryna b1 » 2009 03 20 Fri 9:08:52

Šponka wrote:Aš irgi pritariu už triukšmadarių drausminimą, visom keturiom.. Esu ir aš pati ėjus kartą drausmint, kai jau visiškai kantrybė buvo trūkus, o dar kiek kartų kentėjau ir mintyse keikiau visus baliauninkus.. Tiesą sakant, man visiškai nerūpi, kad kažkieno gimtadienis, mergvakaris, vestuvės ar šiaip baliukas, kai mano vaikas negali 12-1h nakties miegot, nes lovytė ir grindys vibruoja nuo bumbčikų, o balkone kaimynų chebra rūkydami sau dainas plėšia.. :evil:
Tiek elektros išjungimai, tiek ėjimai drausminti man atrodo vaikiškai, nu jomajo, juk visi suaugę žmonės, tai negi nesusipranta.. :shock:

ačiū už palaikymą :D tai šį savaitgalį tada žiūrėsim, kaip čia mums seksis gyventi, jei ir vėl nekaip, tada ,,jamam'' tuos nedrausmingus kaimynus ir skundus pagaliau pradedam rašyti, tegu susimoka už savo linksmybes. O patiems jiems garsiai leisti muziką irgi ne išeitis, kaip kad siūlė, negi aš db nusileisiu iki jų lygio, plius kūdikis pas mus, tai kaip aš db leisiu visu garsu muziką tiems triukšmaujantiesm ant nervų? geriau skundai, tada pakvips piniginėm baudom, va tada turėtų žmonės sureaguoti :wink:
Kotryna b1

Postby Baubinai » 2009 03 20 Fri 21:22:17

Kotryna b1 wrote:
Šponka wrote:Aš irgi pritariu už triukšmadarių drausminimą, visom keturiom.. Esu ir aš pati ėjus kartą drausmint, kai jau visiškai kantrybė buvo trūkus, o dar kiek kartų kentėjau ir mintyse keikiau visus baliauninkus.. Tiesą sakant, man visiškai nerūpi, kad kažkieno gimtadienis, mergvakaris, vestuvės ar šiaip baliukas, kai mano vaikas negali 12-1h nakties miegot, nes lovytė ir grindys vibruoja nuo bumbčikų, o balkone kaimynų chebra rūkydami sau dainas plėšia.. :evil:

ačiū už palaikymą :D tai šį savaitgalį tada žiūrėsim, kaip čia mums seksis gyventi, jei ir vėl nekaip, tada ,,jamam'' tuos nedrausmingus kaimynus ir skundus pagaliau pradedam rašyti, tegu susimoka už savo linksmybes. O patiems jiems garsiai leisti muziką irgi ne išeitis, kaip kad siūlė, negi aš db nusileisiu iki jų lygio, plius kūdikis pas mus, tai kaip aš db leisiu visu garsu muziką tiems triukšmaujantiesm ant nervų? geriau skundai, tada pakvips piniginėm baudom, va tada turėtų žmonės sureaguoti :wink:

Daugiau nei 1 skunda per menesi rasyt neapsimoka, nes policija letai dirba. O jei norit rasyt dazniau, tai tada kas dvi savaites, bet tegu raso skirtingi kaimynai (ir aisku liudininku parasai). :wink:
Image Image
Baubinai

Postby Kotryna b1 » 2009 03 23 Mon 8:53:09

liniokas_C2 wrote:siaubinga :(

Nu per balkoną iškrist ar išstumt kitą ne taip paprasta, balkonai pas mus ne žemi. Nebent per langą... Nieko nemačiau ir nieko negirdėjau, nors tuo metu buvau namie. Labai gaila merginos. Kas ten beatsitiko, vistiek žiauru.

o dėl balių festivalių, tai kai tik savaitgalis, tai pastoviai už langų ūbauja ir uliavoja :D antro etapo namų baliauninkus suprantu, nu gal įkurtuves žmonės švenčia, tebūnie. Bet kai namie grindys vibruoja nuo garsios muzikos iš apačios, tai kantrybė jau pradeda sekti :evil: ir taip pastoviai, kaip tik 23 val. ateina, taip ir prasideda. Studentija, ne kitaip :roll:

mes tai šį savaitgalį pirmą kartą ramiai miegojom, bet žinokit, iki to reikėjo vos ne kryžiaus kelius nužengti. Aš tai kokius 3 kartus ėjau chebros raminti, paskui pagalvojau, kad nu nieko sau, kodėl aš turiu žmogiu kas savaitgalį pranešinėti 3 val nakties, pati išsibudinusi, kad blem, naktis db ir pofik man ar jo gimtadienis, įkurtuvės, ar vardadienis, tai negi supratimo neturi, kad ne nuosavas namas? o lašas trūko, kai po konkretaus tūso atvarė policija, tik spėjo išvažiuoti, tai dar chebra piktybiškai pradėjo trypti, rėkauti ir dar garsiau muziką užleido. Tai žinokit, kitą dieną kaimynų apklausiau, ar ramiai miegojo, be problemų surinkome 5 skirtingų butų skundus ir perdavėme policijai. Jei jie taip piktybiškai, tai tegu susimoka už linksmybes.
Kotryna b1

Postby Kotryna b1 » 2009 03 23 Mon 12:03:38

tai db kol kas žiūriu apsiramino, bet kai pasiklausinėjau kaimynų, tai į tą patį butą jau keli buvo nuėję raminti, ne veltui nr 66.........o kai patildo, o paskui rėkaudami į balkoną išlenda, tai vėl jau kita istorija. Db iš principo tik progos laukiam. Ir tada rašysim.
Kotryna b1

Postby ABD » 2009 03 23 Mon 14:42:23

Kai atvyksta policija, reikia parasyti pareiskima, kuri nuveze i nuovada uzregistruoja. Pagal ta pareiskima pradedamas tyrimas. Ir tada patys policininkai atvyksta pas jus ir daro kaimynu apklausa. Va tada baudele tokiems linksmuoliams garantuota:)
ABD

Postby tomasvilda_A3 » 2009 03 23 Mon 14:46:34

ABD wrote:Kai atvyksta policija, reikia parasyti pareiskima, kuri nuveze i nuovada uzregistruoja. Pagal ta pareiskima pradedamas tyrimas. Ir tada patys policininkai atvyksta pas jus ir daro kaimynu apklausa. Va tada baudele tokiems linksmuoliams garantuota:)

pirma karta ispejimas (kai atvaziuoja ir atidarius duris pasako, kad pritildyti, nesiskaito), antra karta jau bauda, kazkas ~50lt. atrodo.
tomasvilda_A3

Postby Evelina » 2009 03 24 Tue 13:21:43

Du ispejimai,o po trecio iskvietimas i nuovada. Ir vis vien dar bauda negarantuota.
Ai ir tie abu ispejimai turi buti ta pati vakara.
Evelina

Postby tomasvilda_A3 » 2009 03 24 Tue 15:40:40

as pats kazkada senai nuomojamam bute gavau saukima i policija, nes kaimynai apacioj parase pareiskima, nuejes gavau ispejima, po kito tokio butu buvus bauda.
tomasvilda_A3

Postby iti_B1 » 2009 03 27 Fri 23:41:18

Kotryna b1 wrote:tai db kol kas žiūriu apsiramino, bet kai pasiklausinėjau kaimynų, tai į tą patį butą jau keli buvo nuėję raminti, ne veltui nr 66.........o kai patildo, o paskui rėkaudami į balkoną išlenda, tai vėl jau kita istorija. Db iš principo tik progos laukiam. Ir tada rašysim.

Ojetus, taigi čia mūsų kaimynai. Nu pabaliavoja jie, bet pas mus šoninių sienų garso izoliacija visai nieko... Tpiu tpiu tpiu... Anksčiau tai iš viršaus kaimynų girdėdavosi kaip vaikšto po butą, manydavom gal su kablais :xi: bet matyt sudėjus grindis ar ką ten ir tas dingo :frd:
iti_B1

Next

Return to B1