Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Mistika_D1

leonid wrote:Kita karta ne eik pas kaiminus ,o tesiog pagrindini saugikli nuleisk to buto kuriam chebra nesupranta,ir neorentojasi laike

Šponka wrote:Aš irgi pritariu už triukšmadarių drausminimą, visom keturiom.. Esu ir aš pati ėjus kartą drausmint, kai jau visiškai kantrybė buvo trūkus, o dar kiek kartų kentėjau ir mintyse keikiau visus baliauninkus.. Tiesą sakant, man visiškai nerūpi, kad kažkieno gimtadienis, mergvakaris, vestuvės ar šiaip baliukas, kai mano vaikas negali 12-1h nakties miegot, nes lovytė ir grindys vibruoja nuo bumbčikų, o balkone kaimynų chebra rūkydami sau dainas plėšia..![]()
Tiek elektros išjungimai, tiek ėjimai drausminti man atrodo vaikiškai, nu jomajo, juk visi suaugę žmonės, tai negi nesusipranta..

Kotryna b1 wrote:Šponka wrote:Aš irgi pritariu už triukšmadarių drausminimą, visom keturiom.. Esu ir aš pati ėjus kartą drausmint, kai jau visiškai kantrybė buvo trūkus, o dar kiek kartų kentėjau ir mintyse keikiau visus baliauninkus.. Tiesą sakant, man visiškai nerūpi, kad kažkieno gimtadienis, mergvakaris, vestuvės ar šiaip baliukas, kai mano vaikas negali 12-1h nakties miegot, nes lovytė ir grindys vibruoja nuo bumbčikų, o balkone kaimynų chebra rūkydami sau dainas plėšia..![]()
Tiek elektros išjungimai, tiek ėjimai drausminti man atrodo vaikiškai, nu jomajo, juk visi suaugę žmonės, tai negi nesusipranta..
ačiū už palaikymątai šį savaitgalį tada žiūrėsim, kaip čia mums seksis gyventi, jei ir vėl nekaip, tada ,,jamam'' tuos nedrausmingus kaimynus ir skundus pagaliau pradedam rašyti, tegu susimoka už savo linksmybes. O patiems jiems garsiai leisti muziką irgi ne išeitis, kaip kad siūlė, negi aš db nusileisiu iki jų lygio, plius kūdikis pas mus, tai kaip aš db leisiu visu garsu muziką tiems triukšmaujantiesm ant nervų? geriau skundai, tada pakvips piniginėm baudom, va tada turėtų žmonės sureaguoti

liniokas_C2 wrote:siaubinga![]()
Nu per balkoną iškrist ar išstumt kitą ne taip paprasta, balkonai pas mus ne žemi. Nebent per langą... Nieko nemačiau ir nieko negirdėjau, nors tuo metu buvau namie. Labai gaila merginos. Kas ten beatsitiko, vistiek žiauru.
o dėl balių festivalių, tai kai tik savaitgalis, tai pastoviai už langų ūbauja ir uliavojaantro etapo namų baliauninkus suprantu, nu gal įkurtuves žmonės švenčia, tebūnie. Bet kai namie grindys vibruoja nuo garsios muzikos iš apačios, tai kantrybė jau pradeda sekti
ir taip pastoviai, kaip tik 23 val. ateina, taip ir prasideda. Studentija, ne kitaip

ABD wrote:Kai atvyksta policija, reikia parasyti pareiskima, kuri nuveze i nuovada uzregistruoja. Pagal ta pareiskima pradedamas tyrimas. Ir tada patys policininkai atvyksta pas jus ir daro kaimynu apklausa. Va tada baudele tokiems linksmuoliams garantuota:)
Kotryna b1 wrote:tai db kol kas žiūriu apsiramino, bet kai pasiklausinėjau kaimynų, tai į tą patį butą jau keli buvo nuėję raminti, ne veltui nr 66.........o kai patildo, o paskui rėkaudami į balkoną išlenda, tai vėl jau kita istorija. Db iš principo tik progos laukiam. Ir tada rašysim.
bet matyt sudėjus grindis ar ką ten ir tas dingo 
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests