KULTŪRA

D1 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby tomasvilda_A3 » 2008 01 15 Tue 21:53:14

Inesaite wrote:as cia kiek apie kita, bet panasaus tipazo kultura. Gyvena, reiskias, pas mus laiptinej toks tipo kietas ciuvakas. dabar feiso lyg ir neatmenu, bet kad kietas tai konkreciai, nes tik nekieti bicai liftuose ir prie liftu neruko. vos is klumpiu neiskritau, kai issoko toks grazuolis is lifto su cyzu dantyse...
Mielas kaimyne rukaliau, nu rukyk tu namie, nu laiptinej rukyk, jei namie negali, bet liftas patalpa maza ir tikrai ne rukymui skirta.

atmarozai vadinasi jie :)
tomasvilda_A3

Postby Mistika_D1 » 2008 01 21 Mon 18:52:32

Nenorejau naujos temos pradet.
Kas II laiptinej kampiniam bute turi suni? Jus ji vonioj laikot, ar ka? Nuo ryto iki vakaro loja be perstojo (greiciausiai, kai nieko namie nera), nei susikaupt, nei dirbt, nei pailset neimanoma. Anksciau girdejau, bet gerokai tyliau...
Mistika_D1

Postby Moza B1 » 2008 01 21 Mon 21:43:42

Mistika_D1 wrote:Nenorejau naujos temos pradet.
Kas II laiptinej kampiniam bute turi suni? Jus ji vonioj laikot, ar ka? Nuo ryto iki vakaro loja be perstojo (greiciausiai, kai nieko namie nera), nei susikaupt, nei dirbt, nei pailset neimanoma. Anksciau girdejau, bet gerokai tyliau...

Tas pats musu name, B1, tikriausiai 1 laiptinej. Nuo ryto iki vakaro be perstojo loja. Cia kai sirgau tai girdejau visa diena, tikriausiai irgi kai nieko name nera. Bet jau savaitgaliais irgi pavaro, buna rytais. Man tai kazkaip dar pakenciama, aisku girdisi, bet nelabai garsiai, bet kaip artimiausi kaimynai...
Moza B1

Postby Mistika_D1 » 2008 01 21 Mon 21:52:27

Moza B1 wrote:Tas pats musu name, B1, tikriausiai 1 laiptinej. Nuo ryto iki vakaro be perstojo loja. Cia kai sirgau tai girdejau visa diena, tikriausiai irgi kai nieko name nera. Bet jau savaitgaliais irgi pavaro, buna rytais. Man tai kazkaip dar pakenciama, aisku girdisi, bet nelabai garsiai, bet kaip artimiausi kaimynai...

Kol artimiausi kaimynai dar negyvena, tai negirdziu ju. Taciau suo labai skardziai pradejo lot, bjauru, kai po darbo nakti pazadino. Anksciau lojo, bet tyliau, o dabar toks jausmas kad sedetu ventiliacijoj, tai gal sakau i vonia uzdare. Nes vonioj labiausiai girdisi, bet kai visa diena nenustoja, tai sunervuoja kaip reikiant...
Mistika_D1

Postby Inesaite » 2008 01 22 Tue 8:31:07

nai nai nai :swirl: yra tokis daiktas kaip ekologine policija :yep: jei tavo shunelis garsiai loja, arba vedzioji tu jiji be pavadeliaus ir antsnukeliaus, o jei jis dar is visajaus net neregistruotas kaip tokis, tai nai nai nai, kaip bauda gali tau iskinti :oi:

tai va koks nekaimyniskas sprendimo budas gali buti :sorr: :swirl:
Inesaite

Postby Moza B1 » 2008 01 22 Tue 9:02:53

Inesaite wrote:nai nai nai :swirl: yra tokis daiktas kaip ekologine policija :yep: jei tavo shunelis garsiai loja, arba vedzioji tu jiji be pavadeliaus ir antsnukeliaus, o jei jis dar is visajaus net neregistruotas kaip tokis, tai nai nai nai, kaip bauda gali tau iskinti :oi:

tai va koks nekaimyniskas sprendimo budas gali buti :sorr: :swirl:

Na taip, bet gal verta pirma su seiminynkais pakalbeti, o ne policijas kviesti, nes is tikruju tai gal net nezino, o taip daznai atsitinka, kai suo negali priprasti prie naujos vietos. Man irgi taip buvo gyvenime nutike karta, kai persikraustem, kad pasilikdamas vienas suo istisai lojo ir kauke tai teko i kaima giminems atiduoti, nes kaimynai skundesi, o mes ir nezinojom.
Ir dar: as vedzioju suni be antsnukio, su pavadeliu, nes as savo suni galiu suvaldyti ir nebuna taip kad jis net prisiartintu prie zmoniu, nes islaikau. Laikausi nuomones, kad mano suniui nereikia antsnukio, kitas reikalas, kai suo laksto palaidas, o tas vis dar pasitaiko, tada manau butinas antsnukis. Tad jeigu nebent kazkas bijo, kad as jo nesuvaldysiu ir gali uzpulti, tai visada gali man ta pasakyti ir kita karta paimsiu antsnuki, bet jei kazkas pradetu dabar man policija kviesti vien pamates pro langa, kad mano suo be antsnukio vaikscioja tai cia jau tikrai nekaimyniska.
Moza B1

Postby Moza B1 » 2008 01 22 Tue 9:18:01

Mistika_D1 wrote:
Kol artimiausi kaimynai dar negyvena, tai negirdziu ju. Taciau suo labai skardziai pradejo lot, bjauru, kai po darbo nakti pazadino. Anksciau lojo, bet tyliau, o dabar toks jausmas kad sedetu ventiliacijoj, tai gal sakau i vonia uzdare. Nes vonioj labiausiai girdisi, bet kai visa diena nenustoja, tai sunervuoja kaip reikiant...

Artimiausi kaimynai tai turejau omeny suns artimiausius kaimynus. O siaip man atrodo zmones galvoja, kad vonioj maziausiai girdesis, nes gal vonia nesiriboja su kaimynaias, o tik su buto sienom, bet nepagalvoja, kad per ventiliacija labiausiai ir girdisi. Gal del to ir loja. Mano suo gal irgi lotu, jei tektu visa diena sedeti uzdarytam vonioje, nes jis tai visa diena miega savo siltoje lovyteje (o gal kartais ir mano siltoje lovyteje), kol musu nera, visada pasitinka vakare uzsimiegojes.
Moza B1

Postby Mistika_D1 » 2008 01 22 Tue 11:59:16

As nueiciau pas tuos kaimynus, jei zinociau, kur jie gyvena. O kol kas girdziu tik suni lojanti per ventiliacija..
Policijos kviesti nenoriu, pirmiausia noriu problema sprest kaimyniskai.
Vonia siuo atveju ribojasi su lauko siena, tai gal del to ir uzdaro i vonia...
Mistika_D1

Postby simona D1 » 2008 01 22 Tue 12:54:03

sveiki, as taip pat girdziu suniuka lojant, manau tai nauji kaimynai. gyvenu d1 Ilaiptinej tai girdziu daznai nes auginu vaika ir daznai bunu vonioj, tai suns lojimas aiskiai girdisi ir diena ir nakti. beto pati auginu , kaip kazkas vadina "pilka pabaisa" ir matot gal daznai, bet mano suo turi savo guoli, ir loja tik jei paskambina iduris. bereikalo ne "au". uztat kuris loja tai man jo gaila, nes tikriausiai vonioj uzdarytas buna....
simona D1

Postby Mistika_D1 » 2008 01 22 Tue 12:57:47

simona D1 wrote:sveiki, as taip pat girdziu suniuka lojant, manau tai nauji kaimynai. gyvenu d1 Ilaiptinej tai girdziu daznai nes auginu vaika ir daznai bunu vonioj, tai suns lojimas aiskiai girdisi ir diena ir nakti. beto pati auginu , kaip kazkas vadina "pilka pabaisa" ir matot gal daznai, bet mano suo turi savo guoli, ir loja tik jei paskambina iduris. bereikalo ne "au". uztat kuris loja tai man jo gaila, nes tikriausiai vonioj uzdarytas buna....

Aisku, kad gaila suns, bet po vakar dienos, kai neisimiegojau, negalejau normaliai susikaupt ir padirbet, tai buvau kaip reikiant supykus.
O tavo suns, jei jis ir lotu, negaliu girdet, nes as is II laiptines
Mistika_D1

Postby elv C1 » 2008 01 22 Tue 13:28:27

ziaurus zmones, uzdaryt suni i vonia :shock: dar turbut ir sviesa isjungia, kad elektros be reikalo nenaudot :evil:
elv C1

Postby T-K-D_C2 » 2008 01 22 Tue 13:30:19

O del ko manote, kad tas suo vonioje ??? Gal jis virtuveje ??? Suns lojimas yra skardus ir del to labiau girdimas ... Vargsas suniukas :)
T-K-D_C2

Postby Mistika_D1 » 2008 01 22 Tue 13:31:51

T-K-D_C2 wrote:O del ko manote, kad tas suo vonioje ??? Gal jis virtuveje ??? Suns lojimas yra skardus ir del to labiau girdimas ... Vargsas suniukas :)

todel kad pro ventiliacija vonioje labiausiai jis girdimas. o is virtuves ventiliacijos nieko nesigirdi. todel ir labiausiai tiketina, kad jis vonioj. idomu, gal imanoma kaip nors sumazint ta lojimo skarduma?
Mistika_D1

Postby elv C1 » 2008 01 22 Tue 13:36:20

Mistika_D1 wrote:
T-K-D_C2 wrote:O del ko manote, kad tas suo vonioje ??? Gal jis virtuveje ??? Suns lojimas yra skardus ir del to labiau girdimas ... Vargsas suniukas :)

todel kad pro ventiliacija vonioje labiausiai jis girdimas. o is virtuves ventiliacijos nieko nesigirdi. todel ir labiausiai tiketina, kad jis vonioj. idomu, gal imanoma kaip nors sumazint ta lojimo skarduma?

nu cia jau nuo suns balso stygu priklauso :lol: gi kiekviens sunelis kaip ir zmogus turi savo balso tembra. as tai tikrai siulyciau ieskot seimininku ir sakyt, kad nelaikytu savo augintinio vonioj- cia gi jau gyvuno teisiu pazeidimas gaunas :roll:
elv C1

Postby Mistika_D1 » 2008 01 22 Tue 13:39:50

elv C1 wrote:
nu cia jau nuo suns balso stygu priklauso :lol: gi kiekviens sunelis kaip ir zmogus turi savo balso tembra. as tai tikrai siulyciau ieskot seimininku ir sakyt, kad nelaikytu savo augintinio vonioj- cia gi jau gyvuno teisiu pazeidimas gaunas :roll:

Eit per visus aukstus ir klausinet, kas turit suni ir gal kartais ji vonioj laikot, nes jei taip, tai kuo greiciau traukit ji is ten, o tai mano ausu bugneliai jau nelaiko? :D
Mistika_D1

PreviousNext

Return to D1