Inesaite wrote:nai nai nai

yra tokis daiktas kaip ekologine policija

jei tavo shunelis garsiai loja, arba vedzioji tu jiji be pavadeliaus ir antsnukeliaus, o jei jis dar is visajaus net neregistruotas kaip tokis, tai nai nai nai, kaip bauda gali tau iskinti

tai va koks nekaimyniskas sprendimo budas gali buti

Na taip, bet gal verta pirma su seiminynkais pakalbeti, o ne policijas kviesti, nes is tikruju tai gal net nezino, o taip daznai atsitinka, kai suo negali priprasti prie naujos vietos. Man irgi taip buvo gyvenime nutike karta, kai persikraustem, kad pasilikdamas vienas suo istisai lojo ir kauke tai teko i kaima giminems atiduoti, nes kaimynai skundesi, o mes ir nezinojom.
Ir dar: as vedzioju suni be antsnukio, su pavadeliu, nes as savo suni galiu suvaldyti ir nebuna taip kad jis net prisiartintu prie zmoniu, nes islaikau. Laikausi nuomones, kad mano suniui nereikia antsnukio, kitas reikalas, kai suo laksto palaidas, o tas vis dar pasitaiko, tada manau butinas antsnukis. Tad jeigu nebent kazkas bijo, kad as jo nesuvaldysiu ir gali uzpulti, tai visada gali man ta pasakyti ir kita karta paimsiu antsnuki, bet jei kazkas pradetu dabar man policija kviesti vien pamates pro langa, kad mano suo be antsnukio vaikscioja tai cia jau tikrai nekaimyniska.