Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

krista wrote:Man su vandeniu taip pat atsitiko, bet jie sako, kad tie pinigai niekur nedings, atseit kai namas bus priduotas, pereis ir nuo tų butų, kurie mokėjo už vandenį, iš naujo nurašys skaitiklio parodymus ir reikės mokėti tik nuo to skaičiaus, o ne nuo pradžių. Painu man viskas pasirodė, tai nežinau gal daugiau už tą vandenį nemokėt kol kas. Aš tai pastebėjau, kad už liftą šį mėn. suma didesnė ir keista pasidarė. Ar lifto mokestis nefiksuotas?

krista wrote:Už elektrą Adminsta, kaip suprantu, nepasiima, nes mes jau sutartis su RST pasirašę. O dėl šalto vandens tai juk nepasirašę, dar net vamzdynai ar kas ten nepriduotiTaigi ir mokėti nelabai galim. Tiksliau galim, bet juos kol kas pasiims Adminsta
O pereis skaitiklius iš naujo nurašyt irgi Adminsta. Bent jau taip jie man vakar aiškino
jolita wrote:uz vandeni moketi dar nereikia, nes mes jo dar neturime, turime tik statybini, o ta permoka Adminsta uzsiskaite sau ir kita menesi reiks moketi maziau, tiek kiek jie raso. O kai turesim normalu vandeni tai tada ir mokesim. O dabar galvoju, gal uz sita moket nereikes, gal kartais Luidas apsimokes, bet taip matyt nebuna...
T-K-D_C2 wrote:Na va katik radau paste laiskeli kad jau galima naudotis konteineriais @grybukais@ ir kad kas ketvirtadieni jie bus tustinami ...
Laikutis is Adminstos
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests