Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Silke_D1 wrote:laiptiniu gatves apsvietimai.Agne_A2 wrote:man patinka "Bendra el.energija" 17,12 LT![]()
gruodzio men. suvartota 26,711 kWh, sausio 46,270 kWh
galite man paaiskinti kas ieina i "bendra el. energija"as nesuprantu
Liuks informacija. Seniai laukiau kažko panašaus (vis dar jaučiu nuoskaudą dėl auksinių durų rankenų).Paulius&Rita wrote:Nusiuskit adminstai siuos rastus http://ladygos1.blogas.lt/397302/
kada pasiraset?mes dar ne...Ingosius wrote:mes kaip tik uz sausio menesi mokejom daugiau , o kvadratura beveik 58 kv.m tai uz gruodi mokejom 180 o uz sausi dabar 271, mes jau pasirasem sutarty su VE, tai pagal viska turetu jau saskaita pagal musu paciu sildyma ateiti kita men, o ne taip kaip dabar ....
sms2009 wrote:VIA wrote:Mano saskaita yra 250lt be vandens(butas 57.32 kv.m). 15lt mazesne negu praeita menesi.
daviklinė sistema pas pačią jau veikia? pasirašėte sustartį su VE?
Al wrote:Sveiki.
Na ir as pasireiksiu... Uz gruodi VE mokejau ~180 lt, uz sausi ~270 lt, buto plotas kaip ir pas Ignosiu 58 kv.m.
Dar labai idomu tai, kad daugiau nei puse gruodzio buvau isvaziaves, o sildyma buvau uzsukes, palikau tik viena radiatoriu atsukta ir tai ant 2. Sausi taip pat savaite tegyvenau, o isvaziaves vel gi tai pat buvau uzsukes. Ir is kur tokios saskaitos??![]()
Taigi, aiskiai matosi kad yra viskas dalinama is butu ploto, nes saskaitos panasios ir visi sekmingai mokam uz tuscius butus...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests