mum irgi buvo saskaita 60% didesne nei uz gruodi, nors kainos nepasikeite. nepatingejau ir nuvaziavau i VE. ogi pasirodo, Luidas dar nepridaves silumos apskaitos sistemu, nors jos turetu priduoti pries priduodant nama. taigi musu saskaitos paskaiciuojamos nuo ivadinio skaitiklio rodmenu ir padalinama proporcingai turimam plotuui, taciau kyla daug neaiskumu bent jau man:
1. Kodel saskaitoje nera isnaudotos energijos kainos isdalintos vienam kv. metrui? tada butu aisku uz ka moku. bet tai nenaudinga kazkam...
2. Kas gali paneigti, kad nemokame uz tuscius Luido butus? juk jei yra neparduoti 124 butai visam kvartale, kuriu bendras plotas yra apie 8500kv.m (duomenys is
www.luidas.lt/linksmasis 2009 02 17 (suskaiciavau )), tai grubiai skaiciuojant pagal dabartine sistema (1kv.m apsildymo kaina 4.12lt pagal mano buto plota ir gauta saskaita uz sildyma), Luidas turetu moketi apie 35 000lt uz siuos butus. Ar tikrai manote kad taip ir bus, kad Luidas uzmokes? gi jie nemokus!
3. saskaita turetu aisku dideti ir del beprotiskai sildomu laiptiniu. ten yra pinigu ismetimas i ora! stovi radiatoriai laiptinej kaip pas mane bute. man toks radiatorius visa buta apsildo o ten jokio efekto! taigi, padauginkim is 9 aukstu dar is dvieju laiptiniu. su tiek butu galima apsildyti musu namo 18butu! manau tai jeu ekonomija! dabar situ radiatoriu naudojimas yra 'bendra'energija. taigi musu saskaitos gal ir normalios?...pasiulymas: gal reiktu uzsukti tuos radiatorius visai?
p.s. VE vadybininke musu namui paskirta Danguole Markeviciene. jos tel nr 865610019
davikline sistema GAL bus pajungta kita menesi
Ar zinojote, kad jau pasikeite musu nama administruojanti imone? CityCo bankrutavo