Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Paulius&Rita wrote:Neikertu bajerio, ar pas jus aukstuose sviesa junginejasi ??? ar veikia tie davikliai kurie ijungia sviesa, nes pas mus tai dega diena nakti ir reguliuot bandziau, bet naudos nulis, ar cia kaskas padare kad daugiau moketumem uz elektra ???
Slapia's_D1 wrote:Na kodel, junginejasi. Prie lifto viena dega pastoviai, o dar kelios isijungia kai tave "pamato". Ir pvz musu aukste tas daviklis nukreiptas toliau nuo liftu esanciu butu pusen, todel isejes is buto esancio prie lifto gali ir nezinot, kad tokie judesio davikliai is viso yra.
Silke_D1 wrote:Kiek girdėjau, čia tipo tie davikliai, kurie tave "pamato" pas mus sugedo, bet vat kodėl ištisai dega tai ir man nepatinka. Girdėjau, kad juos lengva pataisyti "trinkt lengvai" būdu. Ale tingiu aš neštis kopėčias... negi maža vyrų?![]()
Silke_D1 wrote:Kiek girdėjau, čia tipo tie davikliai, kurie tave "pamato" pas mus sugedo, bet vat kodėl ištisai dega tai ir man nepatinka. Girdėjau, kad juos lengva pataisyti "trinkt lengvai" būdu. Ale tingiu aš neštis kopėčias... negi maža vyrų?![]()
Paulius&Rita wrote:Na antroje laiptineje pirmame aukste tai dega pastoviai ir pas mus 11 aukste dega pastoviai. O pas jus kokia situacija aukstuose ? Domina 2 laiptines gyventoju pasisakymai

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests