Paplepekim

D1 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby Inesaite » 2008 04 22 Tue 20:33:21

Paulius&Rita wrote:Kas lenda i kitu dezutes :?: :?: :?:
Jei jau paziurejot tai bukit malonus ir uzrakinkit :!: :!: :!:

Jeigu tai apie pasto dezutes, tai ir man buvo netiketumas, kai atsirakinusi savo dezute, radau atplesta laiska is banko...pakankamai nieksiska.
Bet aciu, kad bent sugebejo idet atgal...
:kill:
Liūdna gyventi nedraugiškame kvartale....
Inesaite

Postby Paulius&Rita » 2008 04 23 Wed 19:32:34

Siais laikais laiskuose niekas pinigu nebesiuntineja, tat mieli kaimynai gerbkime vienas kito privatuma ir nelyskime i svetimas dezutes, vistiek nieko gero nerasit :gmmm:
Paulius&Rita

Postby Toma B1 » 2008 04 23 Wed 20:34:39

Inesaite wrote:
Paulius&Rita wrote:Kas lenda i kitu dezutes :?: :?: :?:
Jei jau paziurejot tai bukit malonus ir uzrakinkit :!: :!: :!:

Jeigu tai apie pasto dezutes, tai ir man buvo netiketumas, kai atsirakinusi savo dezute, radau atplesta laiska is banko...pakankamai nieksiska.
Bet aciu, kad bent sugebejo idet atgal...
:kill:

o as galvoju, kad gali but tokia situacija: zmogus gauna laiska, ji atplesia.. ziuri, kad ten nesamones raso.. tada pasiziuri, kam jis adresuotas ir pamato, kad tai ne jam skirtas laiskas.. tada ji imeta tikrajam savininkui.. :roll: gi gali ir taip but.. :)
Toma B1

Postby elv C1 » 2008 04 24 Thu 8:56:29

tai aisku :yep: as tai niekad is savo pasto dezutes issiemus laiskus neskaitau ar tikrai jie man skirti, atsiplesiu, o tada jei jau ne man skirta tai gal suprasciau :lol: tada zmogus ir imeta i ta deze kur tas laiskas turejo nuo pat pradziu atsidurt. tikrai nemanau kad kazkam labai jau rupi jusu banko saskaita :roll: nors ka gali zinot :oops:
elv C1

Postby justas » 2008 04 24 Thu 9:48:07

man tai ganėtinai keista, kodėl aš savo raktu galiu atrakinti kaimyno dėžutę.
justas

Postby Evelina » 2008 04 24 Thu 13:24:21

Tam,kad butu bendradarbiavimas tarp kaimynu, kai eisi pasiimti savo rytinio laikrascio,tai paimsi ir kaimynui :wink:
Evelina

Postby justas » 2008 04 25 Fri 8:52:28

Evelina wrote:Tam,kad butu bendradarbiavimas tarp kaimynu, kai eisi pasiimti savo rytinio laikrascio,tai paimsi ir kaimynui :wink:

...to paties rytinio laikraščio, kurio neprenumeruoju?
justas

Postby (6)(6)(6) » 2008 04 29 Tue 14:28:47

O as galvoju kodel pas mane ji taip daznai tuscia buna... :?

praita menesi net uz patarnavimus lapelio negavau, (neskaitant kad net reklamu nebuvo) tai gal ir mokescius uz mane sumokes... :lol:

Beto pastebejau kad lauko durys lauztos buvo, ar klystu?
(6)(6)(6)

Postby justas » 2008 04 29 Tue 14:41:56

(6)(6)(6) wrote:O as galvoju kodel pas mane ji taip daznai tuscia buna... :?

praita menesi net uz patarnavimus lapelio negavau, (neskaitant kad net reklamu nebuvo) tai gal ir mokescius uz mane sumokes... :lol:

Beto pastebejau kad lauko durys lauztos buvo, ar klystu?

dėl lauko durų nežinau, o va el. skydinės - tikrai.
justas

Postby Baubinai » 2008 04 29 Tue 15:29:02

Pasto dezutems galima ir kur parduotuvese nauja sirdute nusipirkti. Bet jei zmones besmegeniai, tai ir 3 pakabinamos spynos nepades....
O siaip tai mes senam name turejom problemu su pastu, nes viena karta per metus jaunimelis spyna islauzdavo (dazniausiai per naujus metus), tai prenumerata atsiimdavau paste. Zurnalas dar ir pygiau kainavo, nes uz pristatyma nereikejo moket. Pasakai paste: man visa korespondencija paliekat pas save. Ateini su asmens doku ir viska tau atiduoda. Jei jau kas kazka vertingo i ta pasta gauna. As tai nieko negaunu, apart reklamos ir saskaitos is Adminstos... :lol:
Baubinai

Postby Baubinai » 2008 05 01 Thu 10:12:34

As taip suprantu, kad Adminsta tikisi geguzes menesi itikinti D1, kad tos patalpos yra jums labai reikalingos, ir iki to susirinkimo niekas nieko nedarys.
Taciau bendrasavininkams priklauso ne tik namo gventojai, bet ir kitu patalpu bendrasavininkai. Kiek as pastebejau, tai dvi komercines patalpos apacioje priklauso Luidui, o ta parduotuve gali but nuomojama (ir priklausyti Luidui arba Adminstai). Taigi, 51 procenta reiktu pasistengti surinkti. Jusu nuosavybes dokumentuose turi matytis, kiek yra bendrasavininku. Kas rase rasta, tegu paziuri del savininku...
Ir dar, ka jus darysit, jei nesusirinks kvorumas(daugiau nei puse bendrasavininku)? Ar cia jokio skirtumo?
Image Image
Baubinai

Postby tomas » 2008 05 01 Thu 11:50:59

Baubinai wrote:As taip suprantu, kad Adminsta tikisi geguzes menesi itikinti D1, kad tos patalpos yra jums labai reikalingos, ir iki to susirinkimo niekas nieko nedarys.
Taciau bendrasavininkams priklauso ne tik namo gventojai, bet ir kitu patalpu bendrasavininkai. Kiek as pastebejau, tai dvi komercines patalpos apacioje priklauso Luidui, o ta parduotuve gali but nuomojama (ir priklausyti Luidui arba Adminstai). Taigi, 51 procenta reiktu pasistengti surinkti. Jusu nuosavybes dokumentuose turi matytis, kiek yra bendrasavininku. Kas rase rasta, tegu paziuri del savininku...
Ir dar, ka jus darysit, jei nesusirinks kvorumas(daugiau nei puse bendrasavininku)? Ar cia jokio skirtumo?

nelabai supratau apie ka cia?
tomas

Postby Baubinai » 2008 05 01 Thu 12:39:17

Apie gauta rasta is temos "svarbu".

Man tik va idomu, kas ten ta rasta rase? Gal galetu man autorius i privatu atrasyt?
Image Image
Baubinai

Postby Solas » 2008 05 01 Thu 17:47:55

As pazystu ta zmogu kuris rase, tai esme yra ta, kad registru israse, kuriame matosi visi siu namu savininkai ten nesimato, na nebent nemokame ziureti :( kiek Perkunkiemio g. 47 name yra savininku. Na norisi tiketis, kad visi butai yra parduoti, tuomet LUIDAS turetu tik keleta balsu ir liktu tiketis, kad visiems namo gyventojams yra nedzin ir nevisvien, kas bus daroma su ju nuosavybe.
Jau vien gavus toki rasta is SAVIVALDYBES matyti, kad ADMINSTA skersa dejo ant visu LINKSMAKIEMIO gyventoju, nes ta fakta irodo tai, kad i toki pati klausima, kiek zinau, ADMINSTA net nesiteike atsakyti, o savivaldybe jos negali priversti.

Sekantis rastas dabar turetu eiti vartotoju teises, tikiuosi, kad ji pades si klausima spresti, taip pat, zinau, kad ruosiamas rastas ir kitoms istaigoms, kurios vienaip ar kitaip prisideda ar prisidejo prie musu namu pripazinimo tinkamais naudoti.
Mano asmenine nuomone, dabar pats laikas viska kelti i viesuma, jei kas turite kazkokios informacijos, kuri padetu visus tuos biurokratiniu istaigu sudzius, kurie uzsimerke ir pripazino musu namus tinkamais naudoti, kelti i viesuma. Taip sakau, nes tik asilas (-ai) gali pripazinti tinkamais naudoti namus, kuriuose liftai (kuriuose neveikia displejus, vaziuojant girgzda, kleba ir t.t.), lubos akivaizdzia brokuotos, vamdziai neuzdengti ir yr kiti defektai.
Manau, reiktu po svenciu pati pirma PENKTADIENI ar KETVIRTADIENI daryti D1 namo gyventoju susirinkima, ir pasisneketi siais klausimais.
Tikiu, kad visiems mums yra nevisvien kas ka daro su musu nuosavybe, nes velniai zino ko gali veliau prisigalvoti musu "geradares" imones, kurios turetu rupintis musu interesais.

Jusu kaimynas
Solas

Postby tomas » 2008 05 01 Thu 22:36:16

Rolis wrote:As pazystu ta zmogu kuris rase, tai esme yra ta, kad registru israse, kuriame matosi visi siu namu savininkai ten nesimato, na nebent nemokame ziureti :( kiek Perkunkiemio g. 47 name yra savininku. Na norisi tiketis, kad visi butai yra parduoti, tuomet LUIDAS turetu tik keleta balsu ir liktu tiketis, kad visiems namo gyventojams yra nedzin ir nevisvien, kas bus daroma su ju nuosavybe.
Jau vien gavus toki rasta is SAVIVALDYBES matyti, kad ADMINSTA skersa dejo ant visu LINKSMAKIEMIO gyventoju, nes ta fakta irodo tai, kad i toki pati klausima, kiek zinau, ADMINSTA net nesiteike atsakyti, o savivaldybe jos negali priversti.

Sekantis rastas dabar turetu eiti vartotoju teises, tikiuosi, kad ji pades si klausima spresti, taip pat, zinau, kad ruosiamas rastas ir kitoms istaigoms, kurios vienaip ar kitaip prisideda ar prisidejo prie musu namu pripazinimo tinkamais naudoti.
Mano asmenine nuomone, dabar pats laikas viska kelti i viesuma, jei kas turite kazkokios informacijos, kuri padetu visus tuos biurokratiniu istaigu sudzius, kurie uzsimerke ir pripazino musu namus tinkamais naudoti, kelti i viesuma. Taip sakau, nes tik asilas (-ai) gali pripazinti tinkamais naudoti namus, kuriuose liftai (kuriuose neveikia displejus, vaziuojant girgzda, kleba ir t.t.), lubos akivaizdzia brokuotos, vamdziai neuzdengti ir yr kiti defektai.
Manau, reiktu po svenciu pati pirma PENKTADIENI ar KETVIRTADIENI daryti D1 namo gyventoju susirinkima, ir pasisneketi siais klausimais.
Tikiu, kad visiems mums yra nevisvien kas ka daro su musu nuosavybe, nes velniai zino ko gali veliau prisigalvoti musu "geradares" imones, kurios turetu rupintis musu interesais.

Jusu kaimynas

nepanikuokit, vartotoju teises cia ne prie ko. esme ta, kad raste reikalavimas buvo netinkamai suformuluotas. pagal si rasta savivaldybe ir atsake - pasistate Adminsta.
kitas klausimas, kodel savivaldybe nepersiunte rasto kompetetingoms institucijoms. na bet cia ne esme. ko buvo prasyta raste, tas buvo ir pateikta rasytiniame atsakyme. va jei butu reikalaujama nustatyti kaltus asmenis ir patraukti juos administracinen atsakomyben, tai jau tokio sablonisko rasto savivaldybe nebutu galejusi siusti.
dabar del tu 51 balso. esme ta, kad sakykim hipotetiskai bus tas 51 balsas surinktas, bet tai nekeicia reikalo esmes, nes statyba tai neteiseta. gali surinkti nors visa 100 proc, bet negalesi nieko daryti kol negausi leidimu.
tomas

PreviousNext

Return to D1