Moderators: Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Kinderis_A2
T-K-D_C2 wrote:Darius_A1 wrote:Bet kitas dalykas, ar tie kas pastate šlagbaumą įsigijo ta žeme kuria užtvėrė?
Klausymui - Atsakymo nereikia, aišku kad ne.
Matot x company daro bet ka, kad parduotu parkinga. statybos stoja ir t.t.
zipyx wrote:T-K-D_C2 wrote:Darius_A1 wrote:Bet kitas dalykas, ar tie kas pastate šlagbaumą įsigijo ta žeme kuria užtvėrė?
O koks skirtumas isigijo ta zeme ar ne.Manau isigijus garaza norisi i ji zmoniskai ivaziuoti,o ne manevruoti ir bijoti uzkabinti kieno nors gelda....

zipyx wrote:T-K-D_C2 wrote:Darius_A1 wrote:Bet kitas dalykas, ar tie kas pastate šlagbaumą įsigijo ta žeme kuria užtvėrė?
O koks skirtumas isigijo ta zeme ar ne.Manau isigijus garaza norisi i ji zmoniskai ivaziuoti,o ne manevruoti ir bijoti uzkabinti kieno nors gelda....
Darius_A1 wrote:Taip ir aš žinau nemažai kiemu kur deda taip, bet pultai būna pas visus gyventojus namo, kad galėtu visi įvažiuot ir išvažiuot ir svetimų nesileist. Očia pvz. but geriau reikėje praplatint per mašina juosta plytelių ir būt visiem gerai, nes ta žalia vėja ar ten platesnė ar per mašiną siauresnė nebūt didelio skirtumo.

Baubinai wrote:Darius_A1 wrote:Taip ir aš žinau nemažai kiemu kur deda taip, bet pultai būna pas visus gyventojus namo, kad galėtu visi įvažiuot ir išvažiuot ir svetimų nesileist. Očia pvz. but geriau reikėje praplatint per mašina juosta plytelių ir būt visiem gerai, nes ta žalia vėja ar ten platesnė ar per mašiną siauresnė nebūt didelio skirtumo.
O gal bus taip, kad naikinsim ne zalia veja vardan plyteliu, o plyteles tam, kad padidinti zaliosios vejos plota. A? Man sis variantas ne tik patiktu, bet ir turetu realesni teisini pagrinda, nei vejos naikinimas.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests