Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Tomeez_C2 wrote:Gal yra kas nors dar ka uzpyle kaimynas is sesto auksto ?
Ka darete kaip elgetes ?
Tomeez_C2 wrote:krista wrote:Tomeez_C2 wrote:Gal yra kas nors dar ka uzpyle kaimynas is sesto auksto ?
Ka darete kaip elgetes ?
Užuojauta Tomeez. Ar baisiai užpylė? Pas mane irgi iš kažkur atsirado drėgmė sienos viršuj ir dažai atšokinėjo. Tai šiandien nuėjau į Luidą. Aurelija ten už vandenį atsakinga. Nuėjom į butą, pažiūrėjom, sakė kvies kaimynus iš viršaus, aiškinsis. Gal ir tu į Aureliją kreipkis.
Na manau cia jau aurelija nepades
Tomeez_C2 wrote:Visas laminatas iskilo pasidare kaip armonika, vaaiksciot ant jo nebeimanoma, pakabinamos lubos purvinos ir su puslelemis, sienu dazai nueje ir sutrukinejusios vaizdas kaip juru bangos uzsalusios......... Ka cia bepridursi virtuves dali is naujo daryt .....

Tomeez_C2 wrote:Katik kalbejau su voldemaru jis si teigini patvirtino, sake kad tikrai jis nueme radiatorius ir paliko neuzdarytus palaidus vamzdzius ir visas vanduo is sistemos mus uzliejo, sake reikia si ivyki uzregistruot ir tas kaimynas apmokes is savu lesu, tik nezinau is kur pas ji tiek $$$ 4 butams apmoket is naujo virtuves aapdaila, na nebent kiti dar nebuvo isirenge
krista wrote:Tomeez_C2 wrote:Katik kalbejau su voldemaru jis si teigini patvirtino, sake kad tikrai jis nueme radiatorius ir paliko neuzdarytus palaidus vamzdzius ir visas vanduo is sistemos mus uzliejo, sake reikia si ivyki uzregistruot ir tas kaimynas apmokes is savu lesu, tik nezinau is kur pas ji tiek $$$ 4 butams apmoket is naujo virtuves aapdaila, na nebent kiti dar nebuvo isirenge
Na, "protingas" kaimynas pasitaikė. Kantrybės belieka jums linkėti. Būtinai parašyk, kaip viskas klostosi. Ir dar dėl tų radiatorių. Man atrodo, koridoriaus spintoj virš vandens kranelių yra radiatorių kraneliai. Ar pasibaigus šildymui juos reikia užsukti? Pažiūrėjau - visų kaimynų mano aikštelėj palikti atsukti, tai ir aš palikau. Kad dar kokios nelaimės neprisišaukus
elv C1 wrote:as pvz. pas save niekur irgi kraniuku neuzsukineju, nes kaip slapia sako- kai gyvensi, gi nebegiosi kaskart atsisukt kraniuka. aisku pries darant kokius nors judesius su radiatoriais ar kitais prietaisais, tuos kraniukus reiketu prisimint
Tomeez_C2 wrote:krista wrote:elv C1 wrote:as pvz. pas save niekur irgi kraniuku neuzsukineju, nes kaip slapia sako- kai gyvensi, gi nebegiosi kaskart atsisukt kraniuka. aisku pries darant kokius nors judesius su radiatoriais ar kitais prietaisais, tuos kraniukus reiketu prisimint
Ačiū, nuraminotNesuksiu ir aš
O pas mane į sieną tai gal iš kaimyno taip lėtai ir sunkiasi, nes taip baisiai kaip Tomeez neapipylė, bet atrodo, kad drėgmės burbuliukų vis daugėja. O remontas jau irgi padarytas
Pas mane burbuliukai irgi atsranda prie radiatoriu, bet cia jau ne kaimyno kalte
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests