Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
visiskai teisinga...sventesne_B1 wrote:... sveikuciai... sian is ryto buvau susitikus bute su savo statybininku, tai gavau ziniu, kad realiai is to, kiek kaimynai ismetineja visokiu atraizu atlieku ir kitokiu geriu galima vieno buto apdaila padaryti
... gal jis cia exaggerate'ino truputi, bet vistiek smagiai nuskambejo ...
ot visai ne. nepatikesi ko zmones primeto tau prie duru. Man taip profiliukus ir gipskartoni visa surankiojo. Tiesa nedaug jo reikejo - virtuvei gartraukiuiiti_B1 wrote:ale reik turet dauuug laiko, kad eit per siuksles kasdien ir tikrint ar neismete to ko tau reikiair jokios garantijos, jog rasi to ko reik
Renata wrote:Kai paskaitau,jog cia kolegos daug pigiau isirengineja, tai pavydu pasidaro.... - gaila gi tuos pinigelius metyt..., kruvinu prakaitu uzdirbtus....
Renata wrote:Man visa buta perdare (elektra, vamzdynai), lubas sukabino, atliko visa dazymo procesa, sudejo grindis, isklijavo plyteles, susiveze visas medziagas ir tt...... Man tik reikejo visokiu "pribumbasu" brezinius ir kodus ka pirkt pateikti ir viskas.... Na, bent jau vargt daug nereikejo del visokiu gipsu, rotbantu ir tt.
Renata wrote:Na mano meistrai uz kiekviena buto kvadrata po 500lt. paskaiciavo.... (be vonios irangos).... Tai ir nebezinau ar cia daug ar normaliai uzsiprase....????!!!!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests