iti_B1 wrote:O kaip pas jus tos sienos dabar? Ėmė džiūti ar ir toliau drėgsta ir blogėja?
Salone jau isdziuvo ir nieko nesimato, taciau miegamajame (pietu puseje) dar slapia siena ir matosi deme.
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
iti_B1 wrote:O kaip pas jus tos sienos dabar? Ėmė džiūti ar ir toliau drėgsta ir blogėja?
Rima ir Valdas_B1 wrote:iti_B1 wrote:O kaip pas jus tos sienos dabar? Ėmė džiūti ar ir toliau drėgsta ir blogėja?
Salone jau isdziuvo ir nieko nesimato, taciau miegamajame (pietu puseje) dar slapia siena ir matosi deme.
Agne_A2 wrote:Rima ir Valdas_B1 wrote:iti_B1 wrote:O kaip pas jus tos sienos dabar? Ėmė džiūti ar ir toliau drėgsta ir blogėja?
Mes siuo metu dzioviname, tikiuosi viskas bus gerai, nes kaimynams lig tai isdziuvo ir viskas ok. Tai mes dar laukiam...
Aleksas_A2 wrote:Agne_A2 wrote:Rima ir Valdas_B1 wrote:iti_B1 wrote:O kaip pas jus tos sienos dabar? Ėmė džiūti ar ir toliau drėgsta ir blogėja?
Mes siuo metu dzioviname, tikiuosi viskas bus gerai, nes kaimynams lig tai isdziuvo ir viskas ok. Tai mes dar laukiam...
Na nevisai man viskas Ok, bet jau gyventi galima. keliose vietose dazai nusilupe yra, teks perdazyti.
tu iki galo isdziovinai? ar is naujo suslapo??? iti_B1 wrote:pas mane po šio savaitgalio vidury sienos šlapia dėmė. ne nuo viršaus. kariausiu

iti_B1 wrote:Kreipiuosi į kaimynus su drėgstančiom lauko sienom ir į kaimynus išmanančius kiek nors popierinius reikalus.
Kad po lietaus permirko lauko sienos tikrai nėra normalu. Ir kaip suprantu ne pas mane vieną čia taip.
Kam reik rašyt oficialius raštus, kad gaučiau atsakymą raštu, kad blogai yra padarytas fasadas, kad jis kiauras, perlijamas ir kad tai yra statybos brokas, kurį Luidas privalo ištaisyti, o ne atsakyti "palaukim, gal išdžius" kaip kad mums atsakė šiandien.... Tai po kiekvieno lietaus aš ir lauksiu kol išdžius?
Kur kreiptis ir nusisamdyti ekspertus, kurie patvirtintų, kad fasadas blogai padarytas? Kitaip Luidas pats tai tikrai netaisys. kai turėsiu oficialius raštus, tada manau bus šansas reikalauti, kad esama broka pataisytu. Ir reik viską greit daryt, nes kai išdžius bus po viskam. Neįrodysi... Teks naujos liūties laukti... o iki to laiko supelys visos sienos...
kokiu turit minčių, idėjų, patirties?
Skubu.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests