Vsio baigesi mano kantrybe su tai glaistymais ir sveitimais. 2 mazesnius kambarius jau kaip nors uzsibaigsiu, bet saliona su virtuve tai ieskosiu kad kas nors nuglaistytu ir nudazytu. Tai va norejau paklausti gal pas kanors jau baigineja darbus ir neturite priekaistu glaisytmui ir dazymui, tai norejau paklausti kontaktu. Pas mane sienos ir lubos jau paruostos glaistymui (sienos nutinkuotos su tinklelliu ir rotbandu, lubos - gipso kartonas irgi jau paruostas glaistymui.) Sienu - 65 kv.m. Lubu - 35 kv.m. Normaliam meistrui cia darbo 5-7 dienos.
iti_B1 wrote:Pas mane žada už 3 dienų baigti. paklausiu ar apsiimtų.
Na pirmadieniiui jau sutares kad ateis apziures ir pasakis kiek man tai kainuos. O kiek jus mokejot uz glaistyma ir dazyma uz 1 kv. m. ? Pas man ateis tas variantas kur 30 uz sienas ir 35 uz lubas, na bet pas man viskas jau paruosta glaistymui tai turetu but biski pigiau.
Na pirmadieniiui jau sutares kad ateis apziures ir pasakis kiek man tai kainuos. O kiek jus mokejot uz glaistyma ir dazyma uz 1 kv. m. ? Pas man ateis tas variantas kur 30 uz sienas ir 35 uz lubas, na bet pas man viskas jau paruosta glaistymui tai turetu but biski pigiau.
as mokejau atrodo uz sienas po 25, o uz lubas po 35- cia su visu paruosimu nuo nulio- nu bent taip atsimenu cia buvo kainos dar kova suderintos- tai skaitesi pigiai- dabar kokios kainos nezinau