Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Tomeez_C2 wrote:kaip as Dariaus klausiau del balkonu, jis man atsake nebent visiems kaimynams sutikus ir visiems taip pat isistiklinus, kad namo fasadas butu tvarkingas, one tai kad kas "lentom" apsikale kas isistiklino ir pan.jei stiklintis tai- visiems, tokia isvada.

Tomeez_C2 wrote:kaip as Dariaus klausiau del balkonu, jis man atsake nebent visiems kaimynams sutikus ir visiems taip pat isistiklinus, kad namo fasadas butu tvarkingas, one tai kad kas "lentom" apsikale kas isistiklino ir pan.jei stiklintis tai- visiems, tokia isvada.
Vidma_C2 wrote:Tomeez_C2 wrote:kaip as Dariaus klausiau del balkonu, jis man atsake nebent visiems kaimynams sutikus ir visiems taip pat isistiklinus, kad namo fasadas butu tvarkingas, one tai kad kas "lentom" apsikale kas isistiklino ir pan.jei stiklintis tai- visiems, tokia isvada.
Man tai sake, kad kai jau namas bus priduotas, tai px, daryk kaip nori:D

suprantu. kad mūsų balkonai skirtingos kvadratūros, bet jūs man pasakykit kiek tų m2 mūsų balkonuose?Tomeez_C2 wrote:Na va siokios tokios naujienos is balkonu stiklinimo kompanijos, 1M2 kainuoja 300 Lt - cia yra bereme konstrukcija stiklai stumdomi ir iskart galima puse balkono atsidaryti, cia kaina su medziagomis ir montavimu ir apskardinimu, tai va tokios zinios is pazystamos projektu vadoves istiklinimu srytije
Tomeez_C2 wrote:Na va siokios tokios naujienos is balkonu stiklinimo kompanijos, 1M2 kainuoja 300 Lt - cia yra bereme konstrukcija stiklai stumdomi ir iskart galima puse balkono atsidaryti, cia kaina su medziagomis ir montavimu ir apskardinimu, tai va tokios zinios is pazystamos projektu vadoves istiklinimu srytije
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests