by Tanni_A1 » 2007 10 01 Mon 21:38:38
Sveiki, brangiegi,
skaitau jusu susirasinejima ir stebiuosi kaip ramiai jus apie tas demes rasot...gal nedideli plotai pas jus slapi, taciau ir pas mane prasidejo nuo keliu mazu demeliu... Dabar nuo vasaros pradzios beveik kiekviena siena slapia. Pirmieji ploteliai lyg ir isdziuvo, taciau nesu tikra, kad iki galo, nes uzsimaniau is naujo dazyt viena siena, ir po savaites viskas pasikartojo - sienos dazai vel burbulais parejo, tai dabar dziaugiuosi, kad tik viena siena ta diena spejau padazyt...
O kas liecia LUIDA, tai jiems i teatra vaidint reikia eit, o ne i statybu imoneje dirbti, nes vaidint jiems geriau iseina nei statyt arba net vadovaut statybom. Kodel taip rasau? O todel, kad cia perskaiciau, kad kazkuris is musu parode tas demes Valdemarui, ar dar kokiam besui, o tas nustebes, ir pan...Kokio velnio nustebes, jei buvau vasara isviesinus sita beda savo bute taip, kad kiekvienas ju ja gerai zino, o mane LUIDE pazinojo is matymo net tie, kuriu nepazinojau as. Zodziu vos ne kasdien kelis menesius vaiksciojau pas juos ieskot teisybes del tu dregnu sienu. Deja...
Netrukus ikelsiu sena laiska, kuri patalpinai A1 namo skiltyje, susipazinsit su mano buto situacija.
Taciau gaila, kad viena neturiu pazinciu, ziniu, pinigu paduoti LUIDA i teisma, juk tikrai ne del musu kaltes vienos dregnos, juk negali buti visu musu rotbantai pasene. O perdazyt ir isglaistyt sienas man, kaip kaip sunkiai uzdirbanciai pinigus labai labai brangu.
Tania