Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Baubinai wrote:Cia va Tomas kazka siule Perku-parduodu skyrelyje...
Gal kas kokias lekstes esat pirke, o gal jau kas Linksmajame turi kokia TV pasijunge? Pakvieskit i svecius paziuret galimybes ir info del kainu...
Tomas_D1 wrote:as turiu toki irengini
Skaitmenines vietines TV gaudymui.
Nereikia jokiu papildomu antenu ir pan.
Bet kol kas neturiu ten teliko todel neisbandziau.
Vilniuje turetu veikti be problemu, staciau gerokai uz vilniaus tai puikiai gaude.
Plius skaitmeninis signalas
Tokio device'o kaina ~ 500lt
Kai turesiu telika vietoj tai pranesiu kas ir kaip

volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)

Baubinai wrote:volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Kiek is viso kanalu?
Ausra wrote:Baubinai wrote:volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Kiek is viso kanalu?
http://www.vdnet.lt/lt/content/viewitem/68/
kanalu sarasas, na tikra kabeline aisku geriau, bet ir sita is bedos tinka kai kito pasirinkimo neracia as turejau omenyje pagal kanalu gausuma, nes rodo tai siaip normaliai

volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Salza_A1 wrote:volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Jei ne paslaptis, kiek kainavo?
Ausra wrote:Baubinai wrote:volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Kiek is viso kanalu?
kanalu sarasas, na tikra kabeline aisku geriau, bet ir sita is bedos tinka kai kito pasirinkimo neracia as turejau omenyje pagal kanalu gausuma, nes rodo tai siaip normaliai
Slapia's_D1 wrote:Ausra wrote:Baubinai wrote:volkasA1 wrote:AS TAI NUSIPIRKAU GARIUNUOSE TIPO "VILSATINE" ANTENA, NUKREIPIAU I UKMEGRES G. MAXIMOS PUSE IR KUO PUIKIAUSIAI RODO VISI LIETUVISKI KANALAI, NTV, RTR, 1BALTIJOS, DISKOVERY, IR PAN..MAN KAIP NEMOKAMAI UZTENKA... P.S. REKOMENDUOJU!)
Kiek is viso kanalu?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests