Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1, Kinderis_A2

GintareA3 wrote:Man net keista matyti tokius komentarus is jaunu samoningu zmoniu. Kokia dar diskusija reikia ar nereikia rusiuoti? Rusiuoti privaloma! As asmeniskai atrandu vietos keturiems atskiriems maiseliams - popieriui, plastikui, stiklui, buitinems atliekoms ir nesiskundziu. Atsipeikekit, jei musu tevu nieks nemoke rusiuoti, tai jau jus tai darba atlikit uz du. Fuj, kaip sunervinot

GintareA3 wrote:Nieks man nieko nesako. O jei kausai, ka sneka kazkas apie vieno pazistamo nepazistama teva, kuris dirba "kazkur prie siuksliu", tai tavo reikalai. Beje "siuklses" be "u" ilgosios

GintareA3 wrote:Nieks man nieko nesako. O jei kausai, ka sneka kazkas apie vieno pazistamo nepazistama teva, kuris dirba "kazkur prie siuksliu", tai tavo reikalai. Beje "siuklses" be "u" ilgosios
elv C1 wrote:ahavienam fu, kai zmones vienam bute su sunimi ar kate gyvena, kitam fu, kaip zmones su savo vaikais nesusitvarko, treciam fu- kad siuksliu nerusiuojam
ai nu zodziu- visiems neitiksi

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests