Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Rita_D1 wrote:gal zinot ar veliau pradej veikti. Namo juk ir grizti norisi...
justas wrote:ar pastebėjot, kas didžiojo lifto tablo jau dega? o mažasis irgi veikia. bet tablo ten dar nedega
Agne_A2 wrote:justas wrote:ar pastebėjot, kas didžiojo lifto tablo jau dega? o mažasis irgi veikia. bet tablo ten dar nedega
o ka tu turi omeny, sakydamas: "tablo"? cia paciam lifte neveike ar kur?
o seip rusiskai "tablo" yra prasme "snukis"tai man labai juokinga, kai taip rasai - asociacijos

Agne_A2 wrote:justas wrote:ar pastebėjot, kas didžiojo lifto tablo jau dega? o mažasis irgi veikia. bet tablo ten dar nedega
o ka tu turi omeny, sakydamas: "tablo"? cia paciam lifte neveike ar kur?
o seip rusiskai "tablo" yra prasme "snukis"tai man labai juokinga, kai taip rasai - asociacijos
justas wrote:šiandien prieš pat devintą valandą kažkas strigo mažajame lifte - įnirtingai spaudė skambutį ir pasiutusiai daužėsi.
Slapia's_D1 wrote:justas wrote:šiandien prieš pat devintą valandą kažkas strigo mažajame lifte - įnirtingai spaudė skambutį ir pasiutusiai daužėsi.
Geda prisipazinti, bet as irgi tai girdejau, norejau kam nors paskambinti, bet diziajam lifte nebebuvo to lapuko su avariniu telefonu, o as labai skubejau. Tiesa pirmame aukste (kur labai gerai girdejosi tas dauzymas) ramiausiai sau kazka ten lubose tvarke darbininkai.
FBI wrote:rrrrrrrrrrrr...... kaip mane erzina ta betvarke lifte ir tas suskiles veidrodis..ir tie nuplesyti lipdukai
reix kazka daryt, sake vaitspiritu nusivalo
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests