Kažkaip neturiu jokio noro būti suspardytas lifte netoli savo namų.
O jei Tamsta, to rusakalbio nevispročio gibono su prezervatyvu ant galvos, bičulis, esi mano kaimynas... Na, žinai, ką turiu omeny
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Mistika_D1 wrote:Siaubas, as irgi noriu saugiai jaustis name...

justas wrote:Tomai, neneši juk šiukšlių, pistoletu apsiginklavęs. Buvau tik su džemperiu (kas, beje, ir buvo akstinas kabinėtis, nes ant jo "Lietuva" parašyta).
Be to, prieš tokį gaidį, kuris tik dviese erelis, gaila ginklą naudoti. Vargo neverta. O namo nemanyčiau, kad kas veržtųsi
Agne_A2 wrote:justas wrote:Tomai, neneši juk šiukšlių, pistoletu apsiginklavęs. Buvau tik su džemperiu (kas, beje, ir buvo akstinas kabinėtis, nes ant jo "Lietuva" parašyta).
Be to, prieš tokį gaidį, kuris tik dviese erelis, gaila ginklą naudoti. Vargo neverta. O namo nemanyčiau, kad kas veržtųsi
reikejo ta kibira su visu turiniu ant galvos ir uzmaukslint![]()
o jei rimtai, tai bl... deb...lu yra
justas wrote:Agne_A2 wrote:justas wrote:Tomai, neneši juk šiukšlių, pistoletu apsiginklavęs. Buvau tik su džemperiu (kas, beje, ir buvo akstinas kabinėtis, nes ant jo "Lietuva" parašyta).
reikejo ta kibira su visu turiniu ant galvos ir uzmaukslint![]()
o jei rimtai, tai bl... deb...lu yra
Jojo. Kaip maukšlintų jis tada man... Agne, aš dar gyvent noriu. Ir bankas mano to tikisi

Marius_A1 wrote:justas wrote:Jojo. Kaip maukšlintų jis tada man... Agne, aš dar gyvent noriu. Ir bankas mano to tikisi
Justai, gal tau rekomenduot savigynos klubą?
justas wrote:Marius_A1 wrote:justas wrote:Jojo. Kaip maukšlintų jis tada man... Agne, aš dar gyvent noriu. Ir bankas mano to tikisi
Justai, gal tau rekomenduot savigynos klubą?
Nu kas iš to, kad aš piktai rankytėmis mosikuosiuosi, jei jis vienu delnu mano kaklą apglėbia (vakar jau prisimatavo)?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests