Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

T-K-D_C2 wrote:Siandien ryte maciau uz kiekvienos masinos ispejimus, net gi ten kur galima statyti, jums neatrodo kad cia ne policija juos sukiso ???
Valandos kurios nurodytos visiskai neatittinka realybes ... tuo metu is vis manes nebuvo net pasilaiciuose, o ispejimas rastas si ryt ...
Moza B1 wrote:T-K-D_C2 wrote:Siandien ryte maciau uz kiekvienos masinos ispejimus, net gi ten kur galima statyti, jums neatrodo kad cia ne policija juos sukiso ???
Valandos kurios nurodytos visiskai neatittinka realybes ... tuo metu is vis manes nebuvo net pasilaiciuose, o ispejimas rastas si ryt ...
O ka, nori pasakyti, kad yra tokia vieta kur leidziama stoveti?

Moza B1 wrote:T-K-D_C2 wrote:Siandien ryte maciau uz kiekvienos masinos ispejimus, net gi ten kur galima statyti, jums neatrodo kad cia ne policija juos sukiso ???

Marius_A1 wrote:Moza B1 wrote:T-K-D_C2 wrote:Siandien ryte maciau uz kiekvienos masinos ispejimus, net gi ten kur galima statyti, jums neatrodo kad cia ne policija juos sukiso ???
Prie A1 lapeliai buvo sudėti, kiek pastebėjau, tik tiems, kurių mašinos buvo pastatytos ant šaligatvių.
Kitur, prie gatvės, kur ženklas ir geltona linija yra, lapelių nebuvo.
Kažkodėl norėčiau, kad statantiems ant šaligatvių, kiekvieną dieną raudonus lapelius sudėtų. Dafiga vietos prie gatvės, iki laiptinės 10-20 metrų, tai ne, nafig, reikia į laiptinę įvažiuot. Invalidai.

Moza B1 wrote:Siaip tai ta rasta is savivaldybes del to, kad zenklai yra neteiseti reiketu nusiusti Eismo prieziuros tarnybai ( juk cia baudzia, ane?) žiniai. Jie gave toki rasta kaip ir privalo informuoti visus patrulius, kad musu kieme zenklai neteiseti. Aisku galetu bausti uz statyma ant saligatvio, bet visur kitur negaletu.

Kristina wrote:O aš norėjau paklausti, kas ten ant tų lapelių buvo parašyta? Ar tik įspėjims, ar jau kvietimas susimokėt baudą? Nes tokį radau ir aš, tik vėjas taip pūstelėjo, kad net nespėjau jo pagaut ir dabar nebežinau...

tobis C2 wrote:labas rytas!
taigi va tie geltoni lapeliai naujas luido bajeris. pries kokias 10 min gryztu as sau namo, pasistatau masina ir staiga prie manes atsiranda apsauginis ir kisa man ta geltona lapeli, as visas susibiesines pasiulau jam ji susikist giliai giliai, o tas man tipo cia mums liepe kaisiot tai ir kaisiojam.. kaip jums prikolas? siutas paeme tai negaliu, blyn luidas issidirbineja kaip sau nori..![]()
![]()

T-K-D_C2 wrote:tobis C2 wrote:labas rytas!
taigi va tie geltoni lapeliai naujas luido bajeris. pries kokias 10 min gryztu as sau namo, pasistatau masina ir staiga prie manes atsiranda apsauginis ir kisa man ta geltona lapeli, as visas susibiesines pasiulau jam ji susikist giliai giliai, o tas man tipo cia mums liepe kaisiot tai ir kaisiojam.. kaip jums prikolas? siutas paeme tai negaliu, blyn luidas issidirbineja kaip sau nori..![]()
![]()
Tai si ryt as ir radau, nei valandu, nei datos , nei valstyb. nr. mentai visa tai iraso ... o cia nieko, tai jasna kad jie turi 1000 lapeliu ir kaisioja po stiklais ....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests