Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Tomeez_C2 wrote:Cia visiems neaisku, sake kad kovo II puseje, bet kaip matau kol kas nieko nera
dainius_D1 wrote:prisipazinkit, kas antradieni buvo su "fervex" masina ir nesiojo parketlentes ?kaip supratau is 10 auksto busimi kaimynai
dainius_D1 wrote:nu as sau nesiojau kibirus su skiediniu, toks purvinas visas buvau...tai laiptinej stovejau, o jus virsun neset
jusu butas kuris ?
Lija_D1 wrote:dainius_D1 wrote:prisipazinkit, kas antradieni buvo su "fervex" masina ir nesiojo parketlentes ?kaip supratau is 10 auksto busimi kaimynai
Mes nesiojom. O ka buvom susitike? Labai noriu susipazinti su kaimynaisKita karta pasisveikinsim ar ne??
Lija_D1 wrote: 94 butas. Tai tu is 9 aukstoKazkaip aplinkui nieko nemaciau, buvau pavargus, nors tik dazus tampiau ir 4 plyteles, kurios nerealiai sunkios pasirode
Kokioj stadijoj tavo butas?? Pas mus gal jau kita savaite viskas bus baigta. Kaip ir galima gyvent, tik elektros ir vandens nera. Gal ka girdejai? Kai plyteles nesiojom susitikom Silke. Uzuojauta pareiske
Jai biski geriau tik iki 6 a nesioti reikes. As 8 a pompa gaunu
Silke_D1 wrote:Lija_D1 wrote: 94 butas. Tai tu is 9 aukstoKazkaip aplinkui nieko nemaciau, buvau pavargus, nors tik dazus tampiau ir 4 plyteles, kurios nerealiai sunkios pasirode
Kokioj stadijoj tavo butas?? Pas mus gal jau kita savaite viskas bus baigta. Kaip ir galima gyvent, tik elektros ir vandens nera. Gal ka girdejai? Kai plyteles nesiojom susitikom Silke. Uzuojauta pareiske
Labas lija,o tai kita karta gal ir mes daugiau snektelsim, nes tada stovejau ir galvojau, kazin ar mes pazistami siame puslapyje
![]()
![]()
dainiau,tau irgi reiskiu uzuojauta....
Slapia_D1 wrote:As kazkaip jau buta pirkdamas apie nesiojimus pagalvojau todel ir nusipirkau 4 a.
Silke_D1 wrote:Slapia_D1 wrote:As kazkaip jau buta pirkdamas apie nesiojimus pagalvojau todel ir nusipirkau 4 a.
butum dar geriau pagalvojes, gal ir 2 a. butum isigijes? be to, tasytis reikes max 3 men. o gyvensim, jau kiek Dievulis duos, gal ir ilgiau nei 3 men.![]()
![]()
Slapia_D1 wrote:Silke_D1 wrote:Slapia_D1 wrote:As kazkaip jau buta pirkdamas apie nesiojimus pagalvojau todel ir nusipirkau 4 a.
butum dar geriau pagalvojes, gal ir 2 a. butum isigijes? be to, tasytis reikes max 3 men. o gyvensim, jau kiek Dievulis duos, gal ir ilgiau nei 3 men.![]()
![]()
Jo jeigu traukia gyventi arciau Dievulio tai ir perki virsutiniuose aukstuose:):):)
Lija_D1 wrote:dainius_D1 wrote:nu as sau nesiojau kibirus su skiediniu, toks purvinas visas buvau...tai laiptinej stovejau, o jus virsun neset
jusu butas kuris ?
Lija_D1 wrote:dainius_D1 wrote:prisipazinkit, kas antradieni buvo su "fervex" masina ir nesiojo parketlentes ?kaip supratau is 10 auksto busimi kaimynai
Mes nesiojom. O ka buvom susitike? Labai noriu susipazinti su kaimynaisKita karta pasisveikinsim ar ne??
94 butas. Tai tu is 9 aukstoKazkaip aplinkui nieko nemaciau, buvau pavargus, nors tik dazus tampiau ir 4 plyteles, kurios nerealiai sunkios pasirode
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests