vaiva wrote:Sveiki,
Esu Vaiva is 27 buto. Virginija mes dalinames viena bendra sienaZinau, kad 26 butas yra nuomojamas, tikriausia del to beveik kiekviena savaitgali susiduriu su didziule problema- gyvenancios studentes yra labai jau linksmos
- visa praita savaitgali baliai vyko iki 6 ryto, miegoti buvo neimanoma ir nuo muzikos, ir nuo daugybes zmoniu balsu. As suprantu, kad visi norime pasilinksminti, bet ne kiekviena savaitgali iki paryciu. Bandeme mes su jomis kalbeti, bet jos visiskai ignoruoja mus. Noreciau paprasyti, gal jus galiti pakalbeti, nes daugiau savaitgaliu be miego tikrai nekentesiu. Aciu labai!
Tuomet noreciau pagirti Luida del perdangu izoliavimo, nes as gyvenu virs ju ir per visa laika kazkiek to truksmo esu girdejas is apacios gal pora kartu. Na kai kaimynas uz sienos paleidzia muzika ant viso garso tai girdisi kur kas daugiau.

Nuomininkai visada yra nuomininkai. Pati ne vienus metus buvau nuomininke ir žinau, kad nuomininkas dažniau užkliūna nei bet koks kitas šeimininkas, nors kartais pastarasis gali būti daug didesnė kiaulė.