Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1, Kinderis_A2
vaiva wrote:Sveiki,
Esu Vaiva is 27 buto. Virginija mes dalinames viena bendra sienaZinau, kad 26 butas yra nuomojamas, tikriausia del to beveik kiekviena savaitgali susiduriu su didziule problema- gyvenancios studentes yra labai jau linksmos
- visa praita savaitgali baliai vyko iki 6 ryto, miegoti buvo neimanoma ir nuo muzikos, ir nuo daugybes zmoniu balsu. As suprantu, kad visi norime pasilinksminti, bet ne kiekviena savaitgali iki paryciu. Bandeme mes su jomis kalbeti, bet jos visiskai ignoruoja mus. Noreciau paprasyti, gal jus galiti pakalbeti, nes daugiau savaitgaliu be miego tikrai nekentesiu. Aciu labai!
Virginija wrote:Agne_A2 wrote:Virginija wrote:Sveiki, būsiūmieji kaimynai. Mes - Mindaugas ir Virga iš 7 aukšto 26 buto.
Sveiki
Mes irgi is 7 a.29 b draugausim
Sveiki, mielu noru, tik, deja, vėliau: mes butą išnuomavom, o patys išbildėjom į Ispaniją. Vasarą planuojam gryžti. Tikimės, iki tol namo gerbūvis bus sutvarkytas. Ir vanduo karštas busUžuojauta, kad Luidas naujakurių nuotaiką ir nervus gadina
Laikykitės! Iki.
Virginija wrote:Baubinai wrote: Nuomininke buvai, bet ar buvo taip, kad tau kokie kaimynai miegot nakti trukde?Virginija wrote:Buvo. Buvo ir taip, kad kaimynas (ne nuomininkas) dainuodavo laiptinėj ir myždavo.
Issivaizduok, Virginija situacija: turi maza vaika, kuris miega 3 akrtus per diena, o tavo kaimynai-nuomininkai virs galvos ir uz sienos "bubnina" kasdien ir dar plius nakti? O to buto savininkai pasako tau, kad tai ju gimine ir is visi jiems dzin.
Įsivaizduoju, nes maniškė gimusi iš ligoninės grįžo į nuomojamą butą.
Ir kad man dzin, ką daro mano "giminė" nuomininkė - netiesa, jei būtų dzin nekreipčiau dėmesio į kaimynų nusiskundimus. Kas nuo manęs priklauso padariau.

Virginija wrote:Ponia baubiene, stebiuosi jūsų energingumu. Suprantu, kad nelabai turit ką veikti, mano situacija panaši - aš irgi sėdžiu namie ir auginu vaiką. Bet jūsų vietoj, tą energiją nukreipčiau į daug mielesnius dalykus; padainuokit, pasekit pasaką vaikučiams, pašokit, pažaiskit. Tai būtų daug naudingiau, nei forume ieškoti priekabių

Baubinai wrote:Virginija wrote:Ponia baubiene, stebiuosi jūsų energingumu. Suprantu, kad nelabai turit ką veikti, mano situacija panaši - aš irgi sėdžiu namie ir auginu vaiką. Bet jūsų vietoj, tą energiją nukreipčiau į daug mielesnius dalykus; padainuokit, pasekit pasaką vaikučiams, pašokit, pažaiskit. Tai būtų daug naudingiau, nei forume ieškoti priekabių
1. Auginu 2 vaikus.
2. Dirbu per 2 darbus.
3. Darau laisvalaikiu chalturkes.
4. Rasau diplomini darba.
5. Tvarkau kai kuriuos savo namo reikalus.
Miegu darbo dienom tik kokias 6 valandas. Ir tikrai nenoreciau esant tokiam apkrovimui dar tureti kaimynus triuksmadarius. O pasakose visada geris nugalia blogi...
Virginija wrote:Bet jei turėtumėt jaunus kaimynus ar nebandytumėt su jais pati susikalbėti? Nei kiek neabejoju, kad sugebėtumėt. O aš savo nuomininkių už rankutės vedžioti negaliu - jos ne mažos mergaitės, negaliu ir jų nuodėmių sau prisiimti. Jei būčiau milijonierka, tai visai niekam savo namų nebūčiau nuomojusi, nes ne spekuliaciniais tikslais jį įsigijom, patiems grįžus teks gyventi. Teks ir su tais kaimynais bendrauti, kurie dabar mums skundžiasi. Aš ir dabar ne su vienu iš jų bendrauju, tik ne forume.

vaiva wrote:Labas Kinderi,
as turiu pasiulyma- tos linksmos merginos yra studentes- gal mes organizuojame balius visa birzeli- ir mes linskmai pagyvensime ir jos mokytis negales
( o ne rupintis kito namo gyventojais ir ju diskusijomis)
, tai kaip ir nesimato to supratimo

aS wrote:Sakote, kad esate jauni zmones, taciau panasu, kad cia gyvena pensininkai virs 70 metu, kuriems reikia ramybes, tai kaip ir nesimato to supratimo
![]()
aS wrote:Na "BRANGUS KAIMYNAI" ypac Pone BAUBIENE IS C1 teigia, kad yra labai uzsiemusi moteris, tai laika kuri praleidzia kisdamasi ne i savo reikalus galetu skirti vaikams, vyrui arba savo lavinimuisi( o ne rupintis kito namo gyventojais ir ju diskusijomis)
![]()
Sakote, kad esate jauni zmones, taciau panasu, kad cia gyvena pensininkai virs 70 metu, kuriems reikia ramybes, tai kaip ir nesimato to supratimo
![]()
Kodel sis aktualus klausimas aptarinejamas dar garsiau nei rugsejo 11 ivykis![]()
REZIUME: vienas kaimynas puikiai issireiske:"Luidas puikiai izoliavo perdangas"
P.S kalta aplinka!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests