Baubinai wrote:tomas wrote:Baubinai wrote:Aktyvus Linksmojo kvartalo gyventojai, norintys bandyti spresti Kvartalo problemas patys, rasykit man i privatu.
pykit nepykit, bet paskaites jusu komentarus kazkaip manau, kad jus daugiau sukaujat nei kazko normalaus nuveikiat

Parasiau i privatu.
O siap ir is teisininko puses jokio naudingo sprendimo del parkavimo neizvelgiau. Gal tik situacija kiek isryskejo... Bet ka detaliau uzklausiu, tai irgi nezinot... Gal butu naudingiau asmeniskai pabendrauti?
P.S. Jei nieko nedaryciau, tai Luidieciai nekibtu prie manes forume.

koks poziuris apie zmogu gali susidaryti, kuris raso tokias asmenines zinutes - "La. Zinau, kad dauguma gyventoju nera informuoti. Turbut tavo nezinojimas bus ir geriausias irodymas, kad nesi is Luido. Is tikruju viska, ka "dar gero" per pastaraji pusmeti nuveike Luidas Linksmajame yra mano C1 namo nuopelnas. Aisku, musu name irgi si bei ta nuveike, tad kiti namai tikrai nepastebes.
Taigi, jei nesi visiskai aklas, gal isvardintum man, kas nuo rugsejo pasikeite aplinkoje? Ir jei usgebesi isvardinti bent 2 punktus is 6, tai trink savo nesamoninga zinute. O jei nesugebesi, tai busi visiskai teisus: zmoniu daug, tvarkos mazai D1 name, bet ne C1.
Galim susitikti kieme, jei atrasysi siandien iki kokios 12.30 ir dar tavo penktadieninis entuziazmas neisgaravo..."
jus pastebite, kad jus bandote nurodineti visiems kas ka turi daryti?
jei zmogus aklas tai net jei preivarta atvertum jam akiu vokus jis vistiek nematytu. tas pats su parkingu, juk viska paaiskinau, taciau jus kaip mazi vaikai i asaras ir metat kaimynes ar kaip jus sakot drauges draugo "mento" blevyzgas
gerbkit kitus ir susilauksit atitinkamos pagarbos is kitu.
ps. aciu dievui, kad jus ne mano kaimynai, nes nublusciau jauciu