Būkim kultūringesni

B1 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby justas » 2008 05 07 Wed 11:54:04

Šponka wrote:Ir dar kaip žmonės leidžiasi mulkinami, išnaudojami tokių gigantų kaip luidas.. :shock:

turi pasiūlymų, kaip to išvengti? :roll:
justas

Re: rimta

Postby Baubinai » 2008 05 07 Wed 12:13:41

naujo wrote:sveiki, siulau suorganizuot laidele per TV apie tai kaip linksmajam nera nemokamu vietu auto statyti ir kaip kvailai(kai kur) pripiesta geltonu juostu ir pristatyta zenklu.tinka? ar jau visi viskuo patenkinti? :wink:

Jei pries mano laiptines duru artimiausiu laiku neatsiras klomba.... :bumm:
ir jei kas organizuos ta TV, tai as asmeniskai turiu ka pasakyti... Galite rasyti man i privatu.
Image Image
Baubinai

Postby Šponka » 2008 05 08 Thu 7:10:51

elv C1 wrote:nesupratau kas cia keisto atvaziavus i svecius uz parkavima susimoket :shock: :?:

Man tai cia keistumo virsune, ne tik kad keista, kad miegamajame rajone reiktu susimoket uz parkavima kaip kokiam senamiesty.. :shock: Esam turbut tokie vieninteliai vilniuj.. :shock:
Šponka

Postby Šponka » 2008 05 08 Thu 7:15:09

justas wrote:
Šponka wrote:Ir dar kaip žmonės leidžiasi mulkinami, išnaudojami tokių gigantų kaip luidas.. :shock:

turi pasiūlymų, kaip to išvengti? :roll:

Aisku, kad turiu..Tik kad patys gyventojai susipriesine i dvi stovyklas - vieni sutinka, kad atvaziave ju sveciai neturi kur pasatyt masinu, kad reikia uz tai moket ir yra patenkinti, o kiti, negali sau leisti taip taskyti sunkiai uzdirbtu pinigu ir yra istumti i nepavydetina padeti.. :roll: Kur cia pasirinkimo laisve, arba perki, arba perki parkinga? :shock:
Kad visi bendrai kovotu, tai pasibaigtu tokie santazai, tam yra valstybes institucijos, teismas galu gale..Bet..10 zmogeliu pries veja nepapus, jeigu daugumai gyventoju priimtina tokia padetis.. :roll:
Šponka

Postby Renata » 2008 05 08 Thu 7:27:32

Vieni reke reke, kiti reke reke, treti parasus rinko, dar kiti draskesi: "kovosim!.... pazeidziamos teises!.....ieskosim teisybes!... kviesim TV!" ir kas is to?! yra rezultatas?! NULIS rezultato..... Net juokinga daros, kai tai vienas tai kitas issisoka, mat kraujas uzverda, ir taip tyliai tyliai visas upas isblesta.... Sveikintinas entuziazmas, bet........ greit jis isgaruoja..... :wink: Tas tuscias pasvaiciojimas ir pasukciojimas tolygus Donkichoto kovoms su vejo malunais..... Tai, jei jau jums taip blogai, tai darykit kazka, o ne rekit ir varykit vieni ant kitu... Tusti puodai garsiai skamba, bet.... jie tusti.....
Atsargiai!.... svajones kartais pildosi....
Renata

Postby justas » 2008 05 08 Thu 9:08:39

Renata wrote:Vieni reke reke, kiti reke reke, treti parasus rinko, dar kiti draskesi: "kovosim!.... pazeidziamos teises!.....ieskosim teisybes!... kviesim TV!" ir kas is to?! yra rezultatas?! NULIS rezultato..... Net juokinga daros, kai tai vienas tai kitas issisoka, mat kraujas uzverda, ir taip tyliai tyliai visas upas isblesta.... Sveikintinas entuziazmas, bet........ greit jis isgaruoja..... :wink: Tas tuscias pasvaiciojimas ir pasukciojimas tolygus Donkichoto kovoms su vejo malunais..... Tai, jei jau jums taip blogai, tai darykit kazka, o ne rekit ir varykit vieni ant kitu... Tusti puodai garsiai skamba, bet.... jie tusti.....

Renata, susimildama! Tikiuosi, čia temperatūra tavo lūpomis kalba?!
justas

Postby Renata » 2008 05 08 Thu 9:09:56

justas wrote:
Renata wrote:Vieni reke reke, kiti reke reke, treti parasus rinko, dar kiti draskesi: "kovosim!.... pazeidziamos teises!.....ieskosim teisybes!... kviesim TV!" ir kas is to?! yra rezultatas?! NULIS rezultato..... Net juokinga daros, kai tai vienas tai kitas issisoka, mat kraujas uzverda, ir taip tyliai tyliai visas upas isblesta.... Sveikintinas entuziazmas, bet........ greit jis isgaruoja..... :wink: Tas tuscias pasvaiciojimas ir pasukciojimas tolygus Donkichoto kovoms su vejo malunais..... Tai, jei jau jums taip blogai, tai darykit kazka, o ne rekit ir varykit vieni ant kitu... Tusti puodai garsiai skamba, bet.... jie tusti.....

Renata, susimildama! Tikiuosi, čia temperatūra tavo lūpomis kalba?!

O ka? :wink: kazkas ne taip? :oops: jei ne, tai lai temperatura...
Renata

Postby Solas » 2008 05 08 Thu 9:11:32

Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.
Solas

Postby Renata » 2008 05 08 Thu 9:14:01

Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.

Tai jei visi tie "pradedantieji" susiburtu kruvon, tai jau ne taip ir mazai ju butu...., bet, kad jie dingsta greit... O gal kokias iseitis randa apie kurias viesai neskalambija :gmmm:
Renata

Postby justas » 2008 05 08 Thu 9:31:03

Renata wrote:
Rolis wrote:Matai Renata, taip pasakyti visi gali, o kai kazkas pradeda daryti, tai pagalbininku net neatsiranda.

Tai jei visi tie "pradedantieji" susiburtu kruvon, tai jau ne taip ir mazai ju butu...., bet, kad jie dingsta greit... O gal kokias iseitis randa apie kurias viesai neskalambija :gmmm:

rankas nuleidžia, Renatėle (na, išskyrus Baubinienę; bet aš tiek entuziazmo neturiu) :roll:
justas

Postby Renata » 2008 05 08 Thu 9:35:16

justas wrote:
Renata wrote:

rankas nuleidžia, Renatėle (na, išskyrus Baubinienę; bet aš tiek entuziazmo neturiu) :roll:

Tai as apie tai ir kalbu..., kad nereiktu ju nuleist, ziurekit kaip kazkas jums i akis juokias ir uzpakalius spardo... paskauda paskauda ir praeina... A ne taip? Ne del saves as cia, su situo reikalu as susitvarkius, turiu kur parkuotis ir svecius priimt...,bet man ir mano kaimynu gaila...
Renata

Postby justas » 2008 05 08 Thu 9:36:28

Renata wrote:
justas wrote:
Renata wrote:

Tai as apie tai ir kalbu..., kad nereiktu ju nuleist, ziurekit kaip kazkas jums i akis juokias ir uzpakalius spardo... paskauda paskauda ir praeina... A ne taip? Ne del saves as cia, su situo reikalu as susitvarkius, turiu kur parkuotis ir svecius priimt...,bet man ir mano kaimynu gaila...

o kur tu svečius priimi? dar vieną aikštelę nusipirkai? :shock:
justas

Postby Renata » 2008 05 08 Thu 15:46:36

justas wrote:
Renata wrote:
justas wrote:
Renata wrote:

o kur tu svečius priimi? dar vieną aikštelę nusipirkai? :shock:

Pataikiau ant akcijos "jami viena, gauni du" :lol:
Renata

Postby Evelina » 2008 05 08 Thu 19:03:26

Tai pasidalinkit patirtim :wink: kur jus sveciu masinas supakuojat? i balkonus susidedat? :roll: nes as masinos neturiu,tai kaip ir aiksteles nereikia, wa su sveciais kitas reikalas :roll:
Evelina

Postby tomasvilda_A3 » 2008 05 08 Thu 19:29:37

Evelina wrote:Tai pasidalinkit patirtim :wink: kur jus sveciu masinas supakuojat? i balkonus susidedat? :roll: nes as masinos neturiu,tai kaip ir aiksteles nereikia, wa su sveciais kitas reikalas :roll:

taigi bent jau siuo metu su vietom sveciams problemu tikrai nera.. dar nebuvo taip kad nerastum vietos salia rangos statomo namo.
tomasvilda_A3

PreviousNext

Return to B1