Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Rolis wrote:Pas mane deda viena firma, tai kiek jie patys man sake, tai jau penktas berods stiklas, kuri daro vien tik man.
Dabar pradedu dvejoti ar jie tikrai moka ta daryti. Dabar paskutini karta kai uzdejo, tai klijai kurie priklijavo stikla prie sienos persigere per foto ir per stikla pradejo matytis.
Bet siaip tai tikrai labai labai graziai atrodo, svarbiausiai tinkama foto issirinkti, kad tiktu virtuves bendroje erdveje.
Darymo principas: padaro didele foto, ja klijuoja ant stiklo (is vidines puses), ta stikla klijuoja prie sienos.
jankauskai C1 wrote:Jei ka dar domina virtuves ir kiti baldai, galiu rekomenduoti
jauna nebloga imone, kuri galima sakyti daro viska.
Ir kainos nesikandzioja.
Galit skambinti Linas Abukauskas
Tel. +370 615 63101
arba pasiziureti ju darbus internete www.linobaldai.lt
T-K-D_C2 wrote:tomasvilda_A3 wrote:siandien padarem galutini projekta virtuves - 7300lt. firmoj "Liutavina"
jomediena turbut neblogai pabrangusi per metus

tomasvilda_A3 wrote:T-K-D_C2 wrote:tomasvilda_A3 wrote:siandien padarem galutini projekta virtuves - 7300lt. firmoj "Liutavina"
jomediena turbut neblogai pabrangusi per metus
kad gal ne mediena, o visi tie navarotai, blum begeliai, atsokancios spinteliu dureles paspaudus, poto dar stiklo uzsimanem vietoj plyteliu tas 450 lietuvisku na ir panasiai.. ir dar iranga visa virtuves, dar 7500lt.
jankauskai C1 wrote:Virginija wrote:jankauskai C1 wrote:Jei ka dar domina virtuves ir kiti baldai, galiu rekomenduoti
jauna nebloga imone, kuri galima sakyti daro viska.
Ir kainos nesikandzioja.
Galit skambinti Linas Abukauskas
Tel. +370 615 63101
arba pasiziureti ju darbus internete www.linobaldai.lt
Sveiki, ar jūs gaminotės baldus šioje firmoje?
Taip, todel ir rekomenduoju.
iti_B1 wrote:Nu ir kainosNu mano virtuvė irgi didžiulė, visur blum'ai, plokštė nauja, nu tai irgi nepigiausia... 5000 nemokėjau.. Nu bet pažįstamas darė, tai gal todėl ant tiek pigiau
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests