Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Evelina wrote:Ar kas nors galit parodyt kaip tas stiklas ne plyteles virtuvei atrodo?

vejuvejas wrote:ai pirkau, Wirpul virtuvės technikoj, kur jie ten ir baldais prekiauja, melyni jie ten tokie kazkokie, priesais oltena, nu baldu roju, nu paskaiciavo siek tiek pigiau nei oltenoj, ir tiesa, as jau virtuve susikroviau, tai yra ant sienu uzmete, kaip jie ten vadinasi neatsimenu, kitoj pusej nei baldu rojus uzrasyta melynom raidem, ir padare kazkaip visai pogeriai, ir kaina kazkur po 1200 lt. gavosi, nes mokejau 3 metrai 3700 gabalo ir blin padre kazkur per 3 ar ketures savaites, balandi uzsakiau, o man sienas nudaze, tai vos ne po dvieju nei sienas nudazytos pakabino.
tik nesupratau kas ten blumas kazkoks yra , ir kame tas gyvenimas pagereja kai bluma ideda neikirtau.
tomasvilda_A3 wrote:vejuvejas wrote:ai pirkau, Wirpul virtuvės technikoj, kur jie ten ir baldais prekiauja, melyni jie ten tokie kazkokie, priesais oltena, nu baldu roju, nu paskaiciavo siek tiek pigiau nei oltenoj, ir tiesa, as jau virtuve susikroviau, tai yra ant sienu uzmete, kaip jie ten vadinasi neatsimenu, kitoj pusej nei baldu rojus uzrasyta melynom raidem, ir padare kazkaip visai pogeriai, ir kaina kazkur po 1200 lt. gavosi, nes mokejau 3 metrai 3700 gabalo ir blin padre kazkur per 3 ar ketures savaites, balandi uzsakiau, o man sienas nudaze, tai vos ne po dvieju nei sienas nudazytos pakabino.
tik nesupratau kas ten blumas kazkoks yra , ir kame tas gyvenimas pagereja kai bluma ideda neikirtau.
nieko nesupratau apie ka tu cia kalbi?
as galvojau tik as nesupratau tomasvilda_A3 wrote:vejuvejas wrote:ai pirkau, Wirpul virtuvės technikoj, kur jie ten ir baldais prekiauja, melyni jie ten tokie kazkokie, priesais oltena, nu baldu roju, nu paskaiciavo siek tiek pigiau nei oltenoj, ir tiesa, as jau virtuve susikroviau, tai yra ant sienu uzmete, kaip jie ten vadinasi neatsimenu, kitoj pusej nei baldu rojus uzrasyta melynom raidem, ir padare kazkaip visai pogeriai, ir kaina kazkur po 1200 lt. gavosi, nes mokejau 3 metrai 3700 gabalo ir blin padre kazkur per 3 ar ketures savaites, balandi uzsakiau, o man sienas nudaze, tai vos ne po dvieju nei sienas nudazytos pakabino.
nieko nesupratau apie ka tu cia kalbi?

vejuvejas wrote:ai pirkau, Wirpul virtuvės technikoj, kur jie ten ir baldais prekiauja, melyni jie ten tokie kazkokie, priesais oltena, nu baldu roju, nu paskaiciavo siek tiek pigiau nei oltenoj, ir tiesa, as jau virtuve susikroviau, tai yra ant sienu uzmete, kaip jie ten vadinasi neatsimenu, kitoj pusej nei baldu rojus uzrasyta melynom raidem, ir padare kazkaip visai pogeriai, ir kaina kazkur po 1200 lt. gavosi, nes mokejau 3 metrai 3700 gabalo ir blin padre kazkur per 3 ar ketures savaites, balandi uzsakiau, o man sienas nudaze, tai vos ne po dvieju nei sienas nudazytos pakabino.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests