Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Silke_D1 wrote:Nu rašiau rašiau ir sistema mane atjungė.Tad trumpai pasikartosiu.
Viskas Labai super, Tomai, lenkiu žemai galvą prieš tave![]()
tik pirmame sakinyje turėtų būti "gyvenamojo namo" ir "Atsižvelgiant į aukščiau išdėstytą (kablelis) savivaldybės..."
Dar. Gal reikėtų nurodyti kam ir kur perduoti prašomų dokumentų kopijas? Ar nereikia? O kaip su terminais su pagrasinimu? Ar dar gražiai prašom?![]()
![]()
Šiaip viskas super, bent jau man.
Baubinai wrote:Jei adresas tas pats, tai bendru plotu turi teise disponuoti visi (1 ir 2) laiptines gyventojai, nes tai VISU plotas.
justas wrote:aš mielai po tuo pasirašysiu.
tik būdamas ne teisininkas norėčiau pasiteirauti: nors D1 I ir II laiptinės turi vieną adresą, ar nebūtų skunde visgi tikslinga atskirti tas dvi laiptines, nes šiaip jau II laiptinės plotas ne okupuotas?
o jei kartais tektų rinkti parašus, tai II laiptinės gyventojai net nežinos, už ką pasirašinėja. tuo nežinojimu, be abejo, galėtų pasinaudoti ir pati "Adminsta".
Baubinai wrote:Jei adresas tas pats, tai bendru plotu turi teise disponuoti visi (1 ir 2) laiptines gyventojai, nes tai VISU plotas.
Rita_D1 wrote:man asmeniskai ir subjektyviai atrodo, kad siame raste reiktu kazko pareikalauti: pvz. panaikinti savo pertvaras ir atstatyti viską kaip buvo. Juk praktiskai ir arkliui aisku, kad atitverimas neteisetas - juk jokio susirinkimo nebuvo, niekas nesutiko del tokiu pertvarkymu; o panausus rastas adminstai su klausimu kas cia darosi kiek atsimenu jau buvo siustas, tik atsakymo negauta (jei mano atmintis nemeluoja)
Rita_D1 wrote:na, pries rasant ieskini reikes vel pretenzija rasyti ir reikalauti graziuoju susitvarkyti, nes kreipsimes i teisma...
del zalos - be abejo mes ja patyreme, ji turi buti atlyginta, del to visiskai nesiginciju
(kazkaip man dazniausia viskas , kas susije su Luidu ir adminsta bei ju neteisetais veiksmais daro moraline zala)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests