Noreciau paklausti, ar pas visus WC ir vonios kambariuose nebuvo iki galo isbetonuotu grindu? Ir gal galetumete aprasyti WC ir vonios remonto darbu eiliskuma, kad nereiketu paskui ka nors perdarineti.
Dekui uz atsakymus!
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Konurkinai-AC4 wrote:Sveiki,
Noreciau paklausti, ar pas visus WC ir vonios kambariuose nebuvo iki galo isbetonuotu grindu? Ir gal galetumete aprasyti WC ir vonios remonto darbu eiliskuma, kad nereiketu paskui ka nors perdarineti.
Dekui uz atsakymus!
Konurkinai-AC4 wrote:Aisku. Paklausiau del grindu del to, kad kai apziurejau du butus, tai viename buvo grindis isbetonuotos, o kitame bute irgi palikta vamzdziams.
O dar klausimas - Vonios kambaryje nera nutekamuju vamzdziu!!! Ar cia paciam reikes pravest, arba tai padaro Luidas? WC yra tas vamzdis, o vonioje nera. Ir dar, vonios viduryje is grindu islenda dvi juodos zarnos. Kas tai yra?
Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
grindyse uzbetonuoti sujungimai turi buti tik presuojami, jokiu budu ne isukami.
Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
grindyse uzbetonuoti sujungimai turi buti tik presuojami, jokiu budu ne isukami.
tai vadinas man reiks ji vel dubasint kad perdarytu, gerai kad dar niekas neuslepta, tai kaip padare taip ir suras, o tas uzpresavimas greit atliekamas? o beje ar santechnikui priklauso itvirtinti visus pravestus vamdzdius? na jis man paliko taip kreivai viska nes jie nera sutvirtinti
tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
tai vadinas man reiks ji vel dubasint kad perdarytu, gerai kad dar niekas neuslepta, tai kaip padare taip ir suras, o tas uzpresavimas greit atliekamas? o beje ar santechnikui priklauso itvirtinti visus pravestus vamdzdius? na jis man paliko taip kreivai viska nes jie nera sutvirtinti
presavimas atliekamas greitaisu replem (elektrinem arba mechaninem suspaudziami sujungimai). o del itvirtinimu tai nemanau, ju darbas pratiesti, sujungti vamdzius. o toliau jau turbut susitarimo klausimas
Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
presavimas atliekamas greitaisu replem (elektrinem arba mechaninem suspaudziami sujungimai). o del itvirtinimu tai nemanau, ju darbas pratiesti, sujungti vamdzius. o toliau jau turbut susitarimo klausimas
prajuokinau ar ne?man nelabai buvo juokinga kai statybininkai pasake kad ten santechnikas su varzteliais priverze, kai nezinau kaip turi but tai ir nesigilinau labai, dabar tai jau labai svarbu man, o kada ir kaip daug ta hidroizoliacija reikia tept? cia gal irgi juokingai paklausiau?
tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:tomasvilda_A3 wrote:Mergike wrote:Labai labas, turiu klausima ar santechnikos vamzdzius sujunt reiktu juos ten presuojant ar kazkaip ar su varzteliais tokiais, na pas mane padare kai ten uzsukama kazkas o ne uzspaudziant kaip man paskui aiskino kad turi but, nelabai zinau kaip ten tie dalykeliai vadinas, tikiuos kasnors suprato ka as noriu suzinot
prajuokinau ar ne?man nelabai buvo juokinga kai statybininkai pasake kad ten santechnikas su varzteliais priverze, kai nezinau kaip turi but tai ir nesigilinau labai, dabar tai jau labai svarbu man, o kada ir kaip daug ta hidroizoliacija reikia tept? cia gal irgi juokingai paklausiau?
hidroizoliacija pries klijuojant pliteles.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests