Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Visiškai pritariu. Tegu Adminsta patalpų ieškosi kur nors kitur. Šias sienas demontuoja ir viską sutvarko. Kaip teisingai pastebėta, I laiptinės gyventojai negali patekti į antros (tabletės neveikia), o jei I laiptinėje bus Adminsta, vadinasi interesantams (ir šiaip visokiems prašalaičiams) bus leista įeiti bet kada.justas wrote:aš siūlyčiau pareikalaut viską atstatyt, kaip buvo iki savavališkų statybų.
kažkokios mistinės sumos reikalavimas - pagrindas ginčams ir išvedžiojimams, kas tik pagelbėtų tempti gumą.
Silke_D1 wrote:Visiškai pritariu. Tegu Adminsta patalpų ieškosi kur nors kitur. Šias sienas demontuoja ir viską sutvarko. Kaip teisingai pastebėta, I laiptinės gyventojai negali patekti į antros (tabletės neveikia), o jei I laiptinėje bus Adminsta, vadinasi interesantams (ir šiaip visokiems prašalaičiams) bus leista įeiti bet kada.justas wrote:aš siūlyčiau pareikalaut viską atstatyt, kaip buvo iki savavališkų statybų.
kažkokios mistinės sumos reikalavimas - pagrindas ginčams ir išvedžiojimams, kas tik pagelbėtų tempti gumą.
Solas wrote:Siandien ir as apie tai pagalvojau, kad sienos pas mus laiptineje tai tragiskos, bet cia del to, kad laiptineje gyvena tokiu asilu ir deb..u (galbut net ir seimos), kurie nesupranta, nenori suprasti arba tokio dalyko pas juos pasamoneje nera ir vaikuose jie to neugdo, kad viskas ka mes cia visi isigijome uz vienokius ar kitokius piniginius saltinius yra musu ir uz visus remontus mokesime tik mes patys. Ir dabar kai pasiziuri i ka pavirto lauko durys, laiptine prie lifto ir t.t. tai nejuciom galvoji, kad greiciausiai sitame name gyvena tik asocialus asmenys, nes protu nesuvokiama, kaip galima elgtis su savo nuosavybe sitaip.
Kits klausimas, turbut visi girdedavo kaip nuo pat namo pridavimo pastoviai cypdavo elektrineje skydineje, tik ar visi pastebejo, kad birzelio menesio lapelyje ADMINSTA uz si remonta saskaita isstate mums, nors itariu tai turejo buti kaip ir garantinis remontas.
Siaip tai ADMINSTAI gerai, ji isirenge sau patalpas, uz visus remontus pradedant nuo rankenu auksiniu ir t.t. apmoka gyventojai, o kai prieina klausimas ka daryti su tomis nelegaliai irengtomis patalpomis tai gyventojai pradeda mastyti o gal ir nieko, tegu buna.
Vilniaus miesto savivaldybei kai gavom toki rasta pasisiuliau atvaziuoti pas juos ir kokiame kampe pasistatyti pas juos budele, ar tai irgi bus nieko tokio, tai jie man pradejo moralizuoti ir t.t., tai as jiems pasiuliau apie tai pasisneketi su ziniasklaida, manau sia savaite iseis susitarti su kuriuo nors kanalu. Negalima nieko nedaryti, kai tokios nesamones aplinkui dedasi.
Solas wrote:Kadangi laiko iki spalio 01 dienos liko jau nedaug, tai manau palaukim to laiko ir tuomet matysim ka daryti su ADMINSTA, nes iki to laiko ji turi padaryti susirinkima.
Tik noriu pasakyti ta dalyka, kad i Tomo raste keltus klausimus buvo visiskai neatsakyta, o atsakymai pateikti visai kitokiu rakursu, tas pats kas klausti apie vezecias, o atsako apie akecias. Tokio nesiskaitymo su pateiktais klausimas niekada netoleravau ir tikrai netoleruosiu, su tokiais nusmurgusiais tarnautojais tik baudziant juos galima kovoti, ka manau ir reikes daryti.
tomas wrote:
manau vistiek reiketu paisruosti reikalavimu projekteli, taip pat bus galima uzduotis kitus klausimus;
pvz man nelabai aisku kiek kartu per menesi valoma laiptinekiek teko pastebeti viena karta, pries atsiunciant lapelius
))
tomas wrote:taip pat man visiskai neaiskios to vadybininko funkcijos, t.y. ar jis atsakingas uz bendrojo naudojimo patalpu apziurejima ir pan;
tomas wrote:taip pat reiketu pareikalauti, kad adminsta pateiktu veiklos ataskaita uz metus
tomas wrote:jei pavyktu visus reikalavimus suderinti, tai mes patys galetume organizuoti susirinkima ir pateikti konkrecia darbotvarke, o ne laukti kol Adminsta teiksis sukviesti visus.
manau strategiskai geriau butu, jei iniciatyvos imtumemes mes patys

jolita wrote:Vakar laiptais leidausi i apacia, tai toks vaizdelis, kad neaisku kada ten kas nors, ka nors vale. Vasara buvo irgi idomi situacija, paskambinau musu vadybininkui ir paprasiau, kad isvalytu langus laiptineje, kadangi pries tai buvo sake, kad valo berods viena karta i metus. Tai jis paklause kuriame aukste as gyvenu ir ka jus galvojat mano auksta ir isvale. Tada as jau vel skambinau i Adminsta, jus ka sakau, tai as dabar kiek aukstu tiek kartu ir turiu skambinti. Tada ji paprase, kad pasakyciau kuriame bute as gyvenu, sakau bute valyt man nereikia, jus laiptines isvalykit, tai gavau atsakyma, kadangi ji manes neuzregistruos tai ir valyt nevalys. Ir mes piktai issikyreme. Langus deje tik duru visgi pavale ir visuose aukstuose, o daugiau kaip suprantu nepasiekia... Tai neaisku uz ka mes mokam, nors viena karta yra pasake, ji priimta mes jai atlyginima mokamKiek suprantu jei nieko nereikalausim, tai nieko ir negausim, tik mokesim, nes valytojai reikia atlyginima ismoketi. As irgi taip noreciau dirbt kaip ir nelabai reikia, o pinigus moka.
Kokia pazystama situacija... Na, as kadangi dazniau pasiskambinu (ar lauke pagaunu), tai aplink mano buta didesniu nei mano aukstas spinduliu tvarka padaro...
Siandien tikrinau, ir klombos prie musu namo palaistytos.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests