Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Dėl šito aš jau pernai klausiau Vilniaus energijos. Tai grubiai tariant cirkuliacijos mokestis. Vanduo juk vis tiek juda. Kadangi pas tave, kaip ir pas mane, gyvatuko nėra - mokame tik pusę gyvatuko mokesčio.Solas wrote:O tai pas mane nera gyvatuko, o trecia eilute vistiek yra. Tai kaip tada, uz ka as moku![]()
Silke_D1 wrote:Dėl šito aš jau pernai klausiau Vilniaus energijos. Tai grubiai tariant cirkuliacijos mokestis. Vanduo juk vis tiek juda. Kadangi pas tave, kaip ir pas mane, gyvatuko nėra - mokame tik pusę gyvatuko mokesčio.Solas wrote:O tai pas mane nera gyvatuko, o trecia eilute vistiek yra. Tai kaip tada, uz ka as moku![]()
Shark wrote:butai su vadinamu gyvatuku uz juos moka gerokai per 60 litu. pasidomekit, kas gyvena senuose butuose.
Agne_A2 wrote:Shark wrote:butai su vadinamu gyvatuku uz juos moka gerokai per 60 litu. pasidomekit, kas gyvena senuose butuose.
tave apgavomes turime gyvatuka (A2), uz spalio men gyvatuko mokestis arba "siluma k. v. temperaturos palaikymui" 18,95 Lt
Silke_D1 wrote:Kaip suprantu, pas jus pjovė vamzdžius?

jolita wrote:" "siluma k.v. temperaturos palaikymas" yra karsto vandens cirkuliacijos islaidos ir sis mokestis yra nuolatinis ir nekintamas kiekvienam butui" paziurek saskaitas vasara, kai nera sildymo jo tikrai nera ir pastoviai jie ten ka tai perskaiciuoja.
Mistika_D1 wrote:jolita wrote:" "siluma k.v. temperaturos palaikymas" yra karsto vandens cirkuliacijos islaidos ir sis mokestis yra nuolatinis ir nekintamas kiekvienam butui" paziurek saskaitas vasara, kai nera sildymo jo tikrai nera ir pastoviai jie ten ka tai perskaiciuoja.
Paaiskinkit, kas ten kur cirkuliuoja? Nes man norint karsto vandens, reikia gerokai jo nuleist kelias minutes, nes kitaip turiu ledini is abieju kranu. Ir tikrai ne kranuose problema
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests