Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
jurgita wrote:siand,laiptines aikstelej prie duru atejo statybininkas ir pradejo grest...greze greze,o mano vaikui temperatura ir ka tik uzmiges buvo...nu,blyn,taip pikta pasidare...paziuriu pro akute...o jis atsiseda,uzsidega cigarete,degtuka numeta ant zemes...nu,blyn,neistveriau...atidariau duris ir klausiu kiek jis cia dar gres...sako nu 20min.sakau mano vaikas miega..sako tai tu jam ant ausyciu ka nors uzdek...tuoj galvoju as tau i ausytes ta degancia cigarete sugrusiu...gerai sakau...ir prasom nerukyti laiptinej...oi,as iseinu i koridoriu sako...sakau visoj laiptinej negalima rukyt...pikciausia tai,kad as sluoju ta laiptine,o ten cigareciu,buteliu,skarbonkiu nuo alaus ir dar velnias zino ko...staytbininkai nevalos uzkniso juodai...
jurgita wrote:nu ten kaip supratau parfuratorium dauzo betona prie liftu...tai grastai dar ne taip baisu...aisku,nzn.kaip reikes iskest remonta uz sienos,nes kzk.jau pradeda..ka man daryt blyn tokiu atveju?
Jurga17 wrote:nemanau, kad viska reikia versti tik staybininkams ir kad tos lentos jau buvo prirasinetos. ..
Alius (Messyman) wrote:Jurga17 wrote:nemanau, kad viska reikia versti tik staybininkams ir kad tos lentos jau buvo prirasinetos. ..
tai kad zinok lentos jau buvo aprasinetos, as pirma diena po apkalimo vaziavau ir jau radau rastelius ant sienos. "lyginu, kloju" ir panasiai...
pas Jus pelenai,o pas mus nuorukas...pas puske taip metant vos neuzsidege balkono langas!plastikas gi!Jurga17 wrote:Vaziavau liftu, ir pagalvojau, namui dar metu nera, o jau prirasineta lifte... tai dabar dar tik ant apkaltu lentu prirasineta, idomu koks vaizdas bus paskui...
Na paaugliu lyg ir neturim siam name... bet... "rasytoju" uztektinai. Is visu vaizdu, nenuostabu, kad ir i kanalizacija primeto velniai zino ko...ir per balkonus nuorukas meto i zeme, o kartais ir i kaimynu balkonus nukrenta...
Sakiau i sesta auksta reiks uzkilt su kaimynais pazindintis, nes vakar tai galvojau, kad virs manes drmabliai gyvena, ir dar kurie neturi pelenines, visi pelenai pas mane i balkona krenta....
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests