Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
jurgita wrote:matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku
Kristinita wrote:jurgita wrote:matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku
na nulipt nuo gimdymo stalo iš karto nepavyko, bet vaikinukas mano tikrai ramutisaš jau kaip minėjau nemėgstu, kai kas nors daroma net nepabendravus su kaimynu...kaip draugė pasakojo, kad niekas net nesiskundė, kad triukšmas, o policiją iškvietė...pateisinu policiją, jei kaimynai nesukalbami...bet kitais atvejais reik bendraut
ir aišku kartais kartu visiems pabaliavot
kartais pasitaiko Anoila wrote:Kristinita wrote:jurgita wrote:matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku
na nulipt nuo gimdymo stalo iš karto nepavyko, bet vaikinukas mano tikrai ramutisaš jau kaip minėjau nemėgstu, kai kas nors daroma net nepabendravus su kaimynu...kaip draugė pasakojo, kad niekas net nesiskundė, kad triukšmas, o policiją iškvietė...pateisinu policiją, jei kaimynai nesukalbami...bet kitais atvejais reik bendraut
ir aišku kartais kartu visiems pabaliavot
kartais pasitaiko
![]()
Kristina mano pažystama gyvena 9 aukšte kartais pas ja užsukam, ji turi vaikeli rodos 10 men
Anoila wrote:9 aukšte tikrai gyvena jusu laiptineje
jurgita wrote:nieko,isgyvensit kristinita..mes su lelium be vandens,be elektros isgyvenom...tai cia tas triuksmas...jau tikrai dzin..be to kaimynai daro uz sienos remonta tai tikrai nelabai girdisi,bent jau ne tiek kad erzintu
Kristinita wrote:jurgita wrote:zinot zmones,paskaicius linksmojo foruma pasidaro juokingai graudu kad zmonems pradedama klijuoti kazkokios etiketes,jie netgi su savo kitokia nuomone yra atsumiami tarsi is kitu rato...vieni prie kitu stengiasi prisitaikyti tarsi neduokdie kaimynas bus kitokios nuomones...o po to klausomes per radijas ,telikus kad vyrauja psichologinis smurtas tarp vaiku mokyklose darzeliuose..netgi kas antroj klasej galima rasti po vaika kuris kazkodel atstumiamas kitu klasioku ir tampa pasaipu,pasityciojimu objektu...bet ka kalbeti apie vaikus jei taip yra tarp suaugusiu...?vat rasai kokiam forume savo nuomone,o kiti kurie nepritaria atrodo gerkles perkast galetu...ir prasideda tada izeidinejimai kad ir netiesiogiai uzuominom,pravardziu,etikeciu lipdymai...bukim issilavine,tolerantiskesni vieni kitiems ir nebukim tokie kaimieciai..[/quot
kam taip griežtaireik gyvent draugiškai, nieko nebus...nes tik vieningi mes galime kovot prieš luido savivaliavimą ir kitų įmonių norėjimą pasipinigauti...
jurgita wrote:beje gal kas noretu kartu pamuzikuoti?man reiktu kad kas su pianinu paakompanuotu..pas mane yra pianinas..pagrociau su obojum..
jurgita wrote:beje gal kas noretu kartu pamuzikuoti?man reiktu kad kas su pianinu paakompanuotu..pas mane yra pianinas..pagrociau su obojum..
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests