Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
jurgita wrote:vanduo geras...geriam patys ir dukrytei duodam...ir dar nemiretik kad kol jis pradeda is krano karstas begt,tai 10min.reikia nuleist...taip pas mus skaitiklis vel 29kubus rodo..bet ar logiska cia kad per men.galima prileist 30kubu vandens?na,mes netaupom bet daugiau kaip 10kubu niekur kur nuomavomes neprileisdavom...itariu kad kzk.is cityco skaitliuka pareguliuoja,nes is pradziu kai tik pastate jau buvo prisukti 29kubai...o kai atejo saskaita jau buvo 58kubai...tai paskambinau ir paprasiau kad 29kubus nuimtu,nes mes ju neprileidom..jie sutiko nuimt,nes 58kubu logiskai neimanoma isleist..aisku lb.nenorejo,bet teko...tai db.turbut sugalvojo kitais budais kad susimoketumem
jurgita wrote:nefiltruojam..tiesiog geriam...aisku kad netyre...is pradziu ir mums buvo itarimu ar galima gert...isbandem ant vyro-nieko nenumire..siaip namas nepriduotas tai neaisku ar galima gert ar ne...na,bet su tuo paciu vandeniu vis tiek priduos anksciau ar veliau..ne del vandens gi nepriduoda
be to manau kzk.tuiri but tu drusku ten vsk.vandeny..nieko nepakenks...be to tekantis vanduo yra gyvas...o konservuotas yra s...Agne_A2 wrote:apie filtravima. mano viena drauge chemija mokesi ir praktika atliko Vilniaus vandenyse berods. Tai pirmiausia namo atejus ismete filtra ir dabar niekam "neleidzia" naudotis, nes sako, tam filtre tiek visokiausiu mikrobu ir s... susirenka ir dauginasi, kad sakes.
Cia tik vieno zmogaus nuomone
cia rimtai?Agne_A2 wrote:apie filtravima. mano viena drauge chemija mokesi ir praktika atliko Vilniaus vandenyse berods. Tai pirmiausia namo atejus ismete filtra ir dabar niekam "neleidzia" naudotis, nes sako, tam filtre tiek visokiausiu mikrobu ir s... susirenka ir dauginasi, kad sakes.
Agne_A2 wrote:apie filtravima. mano viena drauge chemija mokesi ir praktika atliko Vilniaus vandenyse berods. Tai pirmiausia namo atejus ismete filtra ir dabar niekam "neleidzia" naudotis, nes sako, tam filtre tiek visokiausiu mikrobu ir s... susirenka ir dauginasi, kad sakes.
Anoila wrote:Agne_A2 wrote:apie filtravima. mano viena drauge chemija mokesi ir praktika atliko Vilniaus vandenyse berods. Tai pirmiausia namo atejus ismete filtra ir dabar niekam "neleidzia" naudotis, nes sako, tam filtre tiek visokiausiu mikrobu ir s... susirenka ir dauginasi, kad sakes.
aš irgi kažka panašaus girdejau, kad kai jis ten sugesta, ar laiku nepakeiti, tai vienu metu ta visa sukaupta š.. išgeri
Agne_A2 wrote:tomasvilda_A3 wrote:beto nera nieko skaniau uz tekanti vandeni tiesiai is krano
prisimenu kazkieno svajone vandens ciaupa virs lovos
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests