kultura

A4 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby jurgita » 2009 01 16 Fri 11:18:22

matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku :lol:
jurgita

Postby Kristinita » 2009 01 16 Fri 11:28:38

jurgita wrote:matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku :lol:

na nulipt nuo gimdymo stalo iš karto nepavyko, bet vaikinukas mano tikrai ramutis :lol: aš jau kaip minėjau nemėgstu, kai kas nors daroma net nepabendravus su kaimynu...kaip draugė pasakojo, kad niekas net nesiskundė, kad triukšmas, o policiją iškvietė...pateisinu policiją, jei kaimynai nesukalbami...bet kitais atvejais reik bendraut :lol: ir aišku kartais kartu visiems pabaliavot :lol:
Kristinita

Postby Anoila » 2009 01 16 Fri 11:35:05

Kristinita wrote:
jurgita wrote:matai,del tu dangstymusi vaikais ir gimdymais tai tu neteisi...kiek skirtingu zmoniu tiek skirtingu patirciu ir skirtingu poreikiu..kita lengvai pagimdo ir nulipa nuo stalo issisiepus..o kita su komplikacijom dar men.guli viena koja grabe...tai manau ir atsigaut skirtingai reikia visoms...o ir vaikai nevienodi..kitam jokiu problemu o kitas istisai rekia su visokiais pilvo putimais...matyt gerai dar gyveni...nes mano 4men.diena nakti zviege,tai patikek,nekaip atrodziau...o ir dabar ne pyragelis...dantukai sudukai ir kt.o del baliu mes irgi baliavojam...manau visi baliavoja ir jei tai nutinka ne kasdien niekas jokiu problemu kaimynam nekelia...taip kad nusiramink kristinita...tarp draugisku ir tolerantisku kaimynu gyvensi...manau dar ir pabaliavosim kartu,jei pati noresi aisku :lol:

na nulipt nuo gimdymo stalo iš karto nepavyko, bet vaikinukas mano tikrai ramutis :lol: aš jau kaip minėjau nemėgstu, kai kas nors daroma net nepabendravus su kaimynu...kaip draugė pasakojo, kad niekas net nesiskundė, kad triukšmas, o policiją iškvietė...pateisinu policiją, jei kaimynai nesukalbami...bet kitais atvejais reik bendraut :lol: ir aišku kartais kartu visiems pabaliavot :lol:

:yep: kartais pasitaiko :lol:
Kristina mano pažystama gyvena 9 aukšte kartais pas ja užsukam, ji turi vaikeli rodos 10 men
Anoila

Postby Kristinita » 2009 01 16 Fri 11:37:48

Anoila wrote:
Kristinita wrote:

:yep: kartais pasitaiko :lol:
Kristina mano pažystama gyvena 9 aukšte kartais pas ja užsukam, ji turi vaikeli rodos 10 men

Vakar vyras pasakė, kad po mumis ir virš mūsų- nėra kaimynų :cry: nėra ir po dešine vieno kaimyno :cry: žodžiu mums ir teks remontų laviną atlaikyt :cry: bet vyras guodžia, kad garso izoliacija tikrai nebloga...sakau, jis statybininkas-jis žino :lol: nors kita vertus, Luidas nuo gruodžio 1d. nepardavė nė vieno buto :roll: tai gal ir neparduos? :lol:
Kristinita

Postby Anoila » 2009 01 16 Fri 11:43:33

9 aukšte tikrai gyvena jusu laiptineje :wink:
Anoila

Postby Kristinita » 2009 01 16 Fri 11:47:45

Anoila wrote:9 aukšte tikrai gyvena jusu laiptineje :wink:

tikiu, bet grynai po mūsų butu-tai sakė negyvena :roll: na o mes aukšte turėsim tris kaimynus :) o tai jau šis tas :)
Kristinita

Postby jurgita » 2009 01 16 Fri 13:25:31

nieko,isgyvensit kristinita..mes su lelium be vandens,be elektros isgyvenom...tai cia tas triuksmas...jau tikrai dzin..be to kaimynai daro uz sienos remonta tai tikrai nelabai girdisi,bent jau ne tiek kad erzintu
jurgita

Postby Kristinita » 2009 01 16 Fri 13:54:47

jurgita wrote:nieko,isgyvensit kristinita..mes su lelium be vandens,be elektros isgyvenom...tai cia tas triuksmas...jau tikrai dzin..be to kaimynai daro uz sienos remonta tai tikrai nelabai girdisi,bent jau ne tiek kad erzintu

ir aš tikiuosi, kad kaip nors išgyvensim...svarbiausia su tom įmonėm viską susitvarkyt, kad jų savivaliavimai pasibaigtų :? o tęsiant kultūros temą...nesenai buvau pas draugę I etapo name-tai pakraupau...jau net viena pašto dėžutė apspardyta...kokie ten gyvuliai lankosi :x jau ir prie liftų pirmame aukšte plokštės baisios...žmonės visai sugyvulėjo...greit laiptinės šiukšlynu pavirs :cry: ir atrodys baisiau nei senos statybos bendrabučiai :cry:
Kristinita

Postby Mergike » 2009 01 16 Fri 13:55:59

Kol kas ir as nieko dar negirdejau, nors kaimynai tik vieni gyvena, na jie matyt tylus :) o mano papuga tai manau kartais pasikalba viena su savimi, nes kazkiek aido bute yra.
Mergike

Postby jurgita » 2009 01 21 Wed 19:21:20

zinot zmones,paskaicius linksmojo foruma pasidaro juokingai graudu kad zmonems pradedama klijuoti kazkokios etiketes,jie netgi su savo kitokia nuomone yra atsumiami tarsi is kitu rato...vieni prie kitu stengiasi prisitaikyti tarsi neduokdie kaimynas bus kitokios nuomones...o po to klausomes per radijas ,telikus kad vyrauja psichologinis smurtas tarp vaiku mokyklose darzeliuose..netgi kas antroj klasej galima rasti po vaika kuris kazkodel atstumiamas kitu klasioku ir tampa pasaipu,pasityciojimu objektu...bet ka kalbeti apie vaikus jei taip yra tarp suaugusiu...?vat rasai kokiam forume savo nuomone,o kiti kurie nepritaria atrodo gerkles perkast galetu...ir prasideda tada izeidinejimai kad ir netiesiogiai uzuominom,pravardziu,etikeciu lipdymai...bukim issilavine,tolerantiskesni vieni kitiems ir nebukim tokie kaimieciai..
jurgita

Postby Kristinita » 2009 01 21 Wed 19:48:26

[quote="jurgita"]zinot zmones,paskaicius linksmojo foruma pasidaro juokingai graudu kad zmonems pradedama klijuoti kazkokios etiketes,jie netgi su savo kitokia nuomone yra atsumiami tarsi is kitu rato...vieni prie kitu stengiasi prisitaikyti tarsi neduokdie kaimynas bus kitokios nuomones...o po to klausomes per radijas ,telikus kad vyrauja psichologinis smurtas tarp vaiku mokyklose darzeliuose..netgi kas antroj klasej galima rasti po vaika kuris kazkodel atstumiamas kitu klasioku ir tampa pasaipu,pasityciojimu objektu...bet ka kalbeti apie vaikus jei taip yra tarp suaugusiu...?vat rasai kokiam forume savo nuomone,o kiti kurie nepritaria atrodo gerkles perkast galetu...ir prasideda tada izeidinejimai kad ir netiesiogiai uzuominom,pravardziu,etikeciu lipdymai...bukim issilavine,tolerantiskesni vieni kitiems ir nebukim tokie kaimieciai..[/quot

kam taip griežtai :) reik gyvent draugiškai, nieko nebus...nes tik vieningi mes galime kovot prieš luido savivaliavimą ir kitų įmonių norėjimą pasipinigauti... :?
Kristinita

Postby Mergike » 2009 01 22 Thu 14:30:35

Kristinita wrote:
jurgita wrote:zinot zmones,paskaicius linksmojo foruma pasidaro juokingai graudu kad zmonems pradedama klijuoti kazkokios etiketes,jie netgi su savo kitokia nuomone yra atsumiami tarsi is kitu rato...vieni prie kitu stengiasi prisitaikyti tarsi neduokdie kaimynas bus kitokios nuomones...o po to klausomes per radijas ,telikus kad vyrauja psichologinis smurtas tarp vaiku mokyklose darzeliuose..netgi kas antroj klasej galima rasti po vaika kuris kazkodel atstumiamas kitu klasioku ir tampa pasaipu,pasityciojimu objektu...bet ka kalbeti apie vaikus jei taip yra tarp suaugusiu...?vat rasai kokiam forume savo nuomone,o kiti kurie nepritaria atrodo gerkles perkast galetu...ir prasideda tada izeidinejimai kad ir netiesiogiai uzuominom,pravardziu,etikeciu lipdymai...bukim issilavine,tolerantiskesni vieni kitiems ir nebukim tokie kaimieciai..[/quot

kam taip griežtai :) reik gyvent draugiškai, nieko nebus...nes tik vieningi mes galime kovot prieš luido savivaliavimą ir kitų įmonių norėjimą pasipinigauti... :?

eh ir as tau pritariu :)
Mergike

Postby jurgita » 2009 01 23 Fri 17:52:30

beje gal kas noretu kartu pamuzikuoti?man reiktu kad kas su pianinu paakompanuotu..pas mane yra pianinas..pagrociau su obojum..
jurgita

Postby Kristinita » 2009 01 23 Fri 23:32:41

jurgita wrote:beje gal kas noretu kartu pamuzikuoti?man reiktu kad kas su pianinu paakompanuotu..pas mane yra pianinas..pagrociau su obojum..

aš groju pianinu...bet mėgstu iš klausos groti, o iš natų gana senokai skaičiau-tai kaži ar beprisiminčiau, kaip tas natas skaityt :D bet dar neatsikrausčiau - tai... :roll:
Kristinita

Postby L&I_A4 » 2009 01 24 Sat 12:42:06

jurgita wrote:beje gal kas noretu kartu pamuzikuoti?man reiktu kad kas su pianinu paakompanuotu..pas mane yra pianinas..pagrociau su obojum..

As mielai, nors jau senokai prie sio instrumento nebuvau prisilietus.. bet su tokiu gyvenimo tempu geriausiu atveju galeciau po kokio pusmecio kai daugiau laisvo laiko turesiu.. nes dabar net namie mazai tepabunu.. :(
L&I_A4

PreviousNext

Return to A4