Trukinejancios sienos

Aktualu visiems

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Trukinejancios sienos

Postby Dvaras » 2009 01 13 Tue 16:50:43

tai vat pradejo man trukineti sienos namie. gal kas taip pat jau susidurete su tokiom problemom? cia luido kokia garantija galioja? ar cia gal del prastai atliktos apdailos gali buti? ar cia tik mano problema? :)
Dvaras

Postby tomasvilda_A3 » 2009 01 13 Tue 17:20:59

cia normalus naujo namo reiskinys, kol jis suses.
tomasvilda_A3

Postby Hilux » 2009 01 14 Wed 13:41:35

Trukineti gipsoblokeliu siena,ar nesamoji? Pas mane yra itruke gipsobloko siena,bet dar nestipriai ir lubos is gipso trukinejo. Manau kad cia namas seda,as jau zinojau apie tai,bet negalvojau kad tiek daug bus.
Hilux

Postby feniks81 » 2009 01 26 Mon 19:51:28

Hilux wrote:Trukineti gipsoblokeliu siena,ar nesamoji? Pas mane yra itruke gipsobloko siena,bet dar nestipriai ir lubos is gipso trukinejo. Manau kad cia namas seda,as jau zinojau apie tai,bet negalvojau kad tiek daug bus.

Brangus kaimynai! Nekreipkit demesio i visus nereiksmingus trukinejimus! Viskas normalu! Po 10 metu vistiek teks daryt remontus nes kazkur panasiai laiko praeina kol namas nusistoves. Na minimuj 5 metai. Pas mane jau beveik visuose kambariuose sienos sutrukinejusios, po ikurtuviu vos neteko perdazyt (diekuj dievo atsiplove), bet tai smulkmena! Matot siandien rytoj o po savaites zinosit kad ten yra itrukimas bet pamirsit! Gyvenkit ir nekvarsinkit sau galvos del to ramiau miegot! o nei luidas nei jusu statybininkai jum cia mazai pades!
feniks81

Postby Baubinai » 2009 01 26 Mon 20:14:00

feniks81 wrote:
Hilux wrote:Trukineti gipsoblokeliu siena,ar nesamoji? Pas mane yra itruke gipsobloko siena,bet dar nestipriai ir lubos is gipso trukinejo. Manau kad cia namas seda,as jau zinojau apie tai,bet negalvojau kad tiek daug bus.

Brangus kaimynai! Nekreipkit demesio i visus nereiksmingus trukinejimus! Viskas normalu! Po 10 metu vistiek teks daryt remontus nes kazkur panasiai laiko praeina kol namas nusistoves. Na minimuj 5 metai. Pas mane jau beveik visuose kambariuose sienos sutrukinejusios, po ikurtuviu vos neteko perdazyt (diekuj dievo atsiplove), bet tai smulkmena! Matot siandien rytoj o po savaites zinosit kad ten yra itrukimas bet pamirsit! Gyvenkit ir nekvarsinkit sau galvos del to ramiau miegot! o nei luidas nei jusu statybininkai jum cia mazai pades!

I didesnius trukinejimus siulyciau atkreipti demesi ir rasyti rastus i statybos inspekcija. Nes nepamirskit, kad siame forume lankosi pilna Luido darbuotoju-gyventoju. Ir del jusu skundu apie statybos brokus nukencia ju pinigine. Nes i draudimini/garantini fonda atideti pinigai, kurie yra skirti statybos broku taisymui. Jei tie pinigai nebus isnaudoti (nebus skundu del statybos broku ir tuos brokus netvarkys), jie ismokami Luidui.
Pirmo etapo po 3,5 metu baigiasi Luido pastatu eksploatavimo garantinis laikotarpis. Jei per si laika nepareiskit pretenziju, veliau viska tvarkysit is savo seimos kisenes.
Image Image
Baubinai

Re: Trukinejancios sienos

Postby T-K-D_C2 » 2009 02 20 Fri 18:37:22

Dvaras wrote:tai vat pradejo man trukineti sienos namie. gal kas taip pat jau susidurete su tokiom problemom? cia luido kokia garantija galioja? ar cia gal del prastai atliktos apdailos gali buti? ar cia tik mano problema? :)

Jokiu cia garantiju nera, pats gi dareisi, pas mane taip pat trukineja ir butent ten kur nearmavo, tai koridorius ... ir cia nieko keista trukines dar daug kur, namo pamatai nebuvo laikomi nusisedejimui kokiems metams ...
va kaip pas mane linksmai atrodo :)

Image
T-K-D_C2

Re: Trukinejancios sienos

Postby Baubinai » 2009 02 21 Sat 13:05:43

T-K-D_C2 wrote:
Dvaras wrote:tai vat pradejo man trukineti sienos namie. gal kas taip pat jau susidurete su tokiom problemom? cia luido kokia garantija galioja? ar cia gal del prastai atliktos apdailos gali buti? ar cia tik mano problema? :)

Jokiu cia garantiju nera, pats gi dareisi, pas mane taip pat trukineja ir butent ten kur nearmavo, tai koridorius ... ir cia nieko keista trukines dar daug kur, namo pamatai nebuvo laikomi nusisedejimui kokiems metams ...
va kaip pas mane linksmai atrodo :)

Pas mane palei vienos kolonos krasta (kampe) irgi trukineja palei visa sienos auksti. Siaip kol kas dar labai ziauriai neatrodo. Palyginus su T-K-D_C2, tai gal kiek maziau (dazai atsilupe, bet dar neatsoko). Pirmi pozymiai apsireiske pries metus, bet tada buvo tokie mikroskopiniai (kaip siulas) itrukimai, kad net i akis nekrisdavo.
Pagavau as cia viena statybininka keliems smulkiems darbams. Tai dabar ir nezinau, ar tvarkyti man ta kampa, ar neapsimoka? Kaip galvojat?
Image Image
Baubinai

Return to Statybu eiga