Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Hilux wrote:Trukineti gipsoblokeliu siena,ar nesamoji? Pas mane yra itruke gipsobloko siena,bet dar nestipriai ir lubos is gipso trukinejo. Manau kad cia namas seda,as jau zinojau apie tai,bet negalvojau kad tiek daug bus.
feniks81 wrote:Hilux wrote:Trukineti gipsoblokeliu siena,ar nesamoji? Pas mane yra itruke gipsobloko siena,bet dar nestipriai ir lubos is gipso trukinejo. Manau kad cia namas seda,as jau zinojau apie tai,bet negalvojau kad tiek daug bus.
Brangus kaimynai! Nekreipkit demesio i visus nereiksmingus trukinejimus! Viskas normalu! Po 10 metu vistiek teks daryt remontus nes kazkur panasiai laiko praeina kol namas nusistoves. Na minimuj 5 metai. Pas mane jau beveik visuose kambariuose sienos sutrukinejusios, po ikurtuviu vos neteko perdazyt (diekuj dievo atsiplove), bet tai smulkmena! Matot siandien rytoj o po savaites zinosit kad ten yra itrukimas bet pamirsit! Gyvenkit ir nekvarsinkit sau galvos del to ramiau miegot! o nei luidas nei jusu statybininkai jum cia mazai pades!

Dvaras wrote:tai vat pradejo man trukineti sienos namie. gal kas taip pat jau susidurete su tokiom problemom? cia luido kokia garantija galioja? ar cia gal del prastai atliktos apdailos gali buti? ar cia tik mano problema?

T-K-D_C2 wrote:Dvaras wrote:tai vat pradejo man trukineti sienos namie. gal kas taip pat jau susidurete su tokiom problemom? cia luido kokia garantija galioja? ar cia gal del prastai atliktos apdailos gali buti? ar cia tik mano problema?
Jokiu cia garantiju nera, pats gi dareisi, pas mane taip pat trukineja ir butent ten kur nearmavo, tai koridorius ... ir cia nieko keista trukines dar daug kur, namo pamatai nebuvo laikomi nusisedejimui kokiems metams ...
va kaip pas mane linksmai atrodo![]()

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests