Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyruibet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda
tai jie apsiramino...tiesa, mano vyrui tipo grėstų 30 parų už chuliganišką poelgį
sakė, kitą kartą reikia ne neleisti išmesti, o tiesiog nufotkinti ar nufilmuoti-tai vyras sakė dabar gaudys nuolat...nes atsibodo, kad atveža kažkokie asmenys savo šiukšles, o mum už tai mokėt milžiniškus mokesčius
ne jau ne
tiesa, inspektorius sakė būtinai įamžint mašinos numerius, kad identifikuot būtų galima
VIA wrote:Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyruibet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda
tai jie apsiramino...tiesa, mano vyrui tipo grėstų 30 parų už chuliganišką poelgį
sakė, kitą kartą reikia ne neleisti išmesti, o tiesiog nufotkinti ar nufilmuoti-tai vyras sakė dabar gaudys nuolat...nes atsibodo, kad atveža kažkokie asmenys savo šiukšles, o mum už tai mokėt milžiniškus mokesčius
ne jau ne
tiesa, inspektorius sakė būtinai įamžint mašinos numerius, kad identifikuot būtų galima
O kokia cia yra inspekcija, i kuria galima butu kreiptis?
Kristinita wrote:VIA wrote:Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyruibet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda
ne jau ne
turint įrodymus juos galima pateikti aplinkos apsaugos inspekcijaituomet sakė jau jie susitvarkys
VIA wrote:Kristinita wrote:VIA wrote:Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyruibet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda
ne jau ne
turint įrodymus juos galima pateikti aplinkos apsaugos inspekcijaituomet sakė jau jie susitvarkys
Gerai, kad yra tu, kurie gali susitvarkyti.Jei buciau anksciau zinojusi... Praeita savaitgali prie musu A3 konteinerio sustojo mikroautobusas ir kazkokie viriskiai ismete visa kruva senu baldu. Kai paklausiau is kurio jie yra namo, atsakimas buvo " is sito, jeigu ka"... O po to mums nera kur savo siuksles deti ir konteineriai visada yra pilni
Anoila wrote:žodžiu jeigu čia butuitiniai konteineriai butu vietoje statybiniu, tai moketumeme brangiau, taip aiškino Justinas, nes jeigu i buitinius imesti statybines brangiau kainuoja
oj ne,as tingiu rusiuot...man ir taip darbo uztenka....be to kur idomu jie jas isrusiuotas meta...ar ne i ta pati savartyna?Kristinita wrote:Anoila wrote:žodžiu jeigu čia butuitiniai konteineriai butu vietoje statybiniu, tai moketumeme brangiau, taip aiškino Justinas, nes jeigu i buitinius imesti statybines brangiau kainuoja
bet tikriausiai pastebėjote, kad statybinio išvežimas ir labai brangiai kainuojanervai ima, kai moki tokias sumas už tokį nereikšmingą dalyką
apskritai mes su vyru esame už šiukšllių rušiavimą...ar žinojote, jog išrūšiuotas šiukšles išveža nemokamai?jei dauguma gyventojų būtų už išrūšiavimą-tai galima prašyt, kad pastatytų konteinerius...bent ant to sutaupytume
Ten pas juos net ir skambutis neveikia arba apkurte visi ten gyvena, jauciuosi lyg gyvenciau bendrabutyje. Kaip ten apsikencia sestas aukstas, ar aplink juos negyvena niekas? As tai kaip disko klube 
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests