kultura

A4 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby jurgita » 2009 01 24 Sat 13:56:44

oi,kaip smagu...tai kreipsiuos kada...ten kelios natos.manau prisiminsim kartu..as irgi ne kasdien groju,tai forma neideali...
jurgita

Postby Kristinita » 2009 01 30 Fri 16:42:25

ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyrui :lol: bet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda :shock: tai jie apsiramino...tiesa, mano vyrui tipo grėstų 30 parų už chuliganišką poelgį :lol: sakė, kitą kartą reikia ne neleisti išmesti, o tiesiog nufotkinti ar nufilmuoti-tai vyras sakė dabar gaudys nuolat...nes atsibodo, kad atveža kažkokie asmenys savo šiukšles, o mum už tai mokėt milžiniškus mokesčius :roll: ne jau ne :roll: tiesa, inspektorius sakė būtinai įamžint mašinos numerius, kad identifikuot būtų galima :?
Kristinita

Postby Rimvydas » 2009 01 30 Fri 18:26:29

saunuoliai :)
Rimvydas

Postby VIA » 2009 01 30 Fri 22:25:14

Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyrui :lol: bet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda :shock: tai jie apsiramino...tiesa, mano vyrui tipo grėstų 30 parų už chuliganišką poelgį :lol: sakė, kitą kartą reikia ne neleisti išmesti, o tiesiog nufotkinti ar nufilmuoti-tai vyras sakė dabar gaudys nuolat...nes atsibodo, kad atveža kažkokie asmenys savo šiukšles, o mum už tai mokėt milžiniškus mokesčius :roll: ne jau ne :roll: tiesa, inspektorius sakė būtinai įamžint mašinos numerius, kad identifikuot būtų galima :?

O kokia cia yra inspekcija, i kuria galima butu kreiptis?
VIA

Postby Kristinita » 2009 01 30 Fri 22:36:08

VIA wrote:
Kristinita wrote:ka tik mano vyras pačiupo du gyventojus iš I etapo namo, su mašina atvežusius lovą ir bandančius ją išmesti į statybų konteinerį...tai jį baisiai užsipuolė, kad neleido ir žadėjo policiją kviest mano vyrui :lol: bet pro šalį važiavo inspekcija ir sakė, kad už buitinių atliekų išmetimą į statybinį konteinerį gresia 2000lt. bauda :shock: tai jie apsiramino...tiesa, mano vyrui tipo grėstų 30 parų už chuliganišką poelgį :lol: sakė, kitą kartą reikia ne neleisti išmesti, o tiesiog nufotkinti ar nufilmuoti-tai vyras sakė dabar gaudys nuolat...nes atsibodo, kad atveža kažkokie asmenys savo šiukšles, o mum už tai mokėt milžiniškus mokesčius :roll: ne jau ne :roll: tiesa, inspektorius sakė būtinai įamžint mašinos numerius, kad identifikuot būtų galima :?

turint įrodymus juos galima pateikti aplinkos apsaugos inspekcijai 8) tuomet sakė jau jie susitvarkys :lol:
Kristinita

Postby VIA » 2009 01 31 Sat 10:49:14

Kristinita wrote:
VIA wrote:

turint įrodymus juos galima pateikti aplinkos apsaugos inspekcijai 8) tuomet sakė jau jie susitvarkys :lol:

Gerai, kad yra tu, kurie gali susitvarkyti. :) Jei buciau anksciau zinojusi... Praeita savaitgali prie musu A3 konteinerio sustojo mikroautobusas ir kazkokie viriskiai ismete visa kruva senu baldu. Kai paklausiau is kurio jie yra namo, atsakimas buvo " is sito, jeigu ka"... O po to mums nera kur savo siuksles deti ir konteineriai visada yra pilni :evil:
VIA

Postby Kristinita » 2009 01 31 Sat 11:48:48

VIA wrote:
Kristinita wrote:
VIA wrote:

Gerai, kad yra tu, kurie gali susitvarkyti. :) Jei buciau anksciau zinojusi... Praeita savaitgali prie musu A3 konteinerio sustojo mikroautobusas ir kazkokie viriskiai ismete visa kruva senu baldu. Kai paklausiau is kurio jie yra namo, atsakimas buvo " is sito, jeigu ka"... O po to mums nera kur savo siuksles deti ir konteineriai visada yra pilni :evil:

esmė tame, kad kuo daugiau tokie sukčiai mes į mūsų konteinerius-tuo dažniau juos veš...tuo dažniau mokėsime :evil: o kaip pastebėjote mielieji, mokesčiai už statybinį-tai labai dideli...ir gyventojai kartais nepasižiūrėję įmeta buitines šiukšles.,..nors už buitinių atliekų konteinerio išvežimą mes pigiau mokėtume, nei už statybinio...žodžiu pamatę būtinai įspėkime, ar užfiksuokime...reikia kažkaip kovoti, nes mokėsime kas mėnesį... :cry: ech ir kaip jie gėdos neturi taip daryt...
Kristinita

Postby Anoila » 2009 01 31 Sat 21:37:21

žodžiu jeigu čia butuitiniai konteineriai butu vietoje statybiniu, tai moketumeme brangiau, taip aiškino Justinas, nes jeigu i buitinius imesti statybines brangiau kainuoja
Anoila

Postby Kristinita » 2009 02 02 Mon 18:42:43

Anoila wrote:žodžiu jeigu čia butuitiniai konteineriai butu vietoje statybiniu, tai moketumeme brangiau, taip aiškino Justinas, nes jeigu i buitinius imesti statybines brangiau kainuoja

bet tikriausiai pastebėjote, kad statybinio išvežimas ir labai brangiai kainuoja :cry: nervai ima, kai moki tokias sumas už tokį nereikšmingą dalyką :cry: apskritai mes su vyru esame už šiukšllių rušiavimą...ar žinojote, jog išrūšiuotas šiukšles išveža nemokamai?jei dauguma gyventojų būtų už išrūšiavimą-tai galima prašyt, kad pastatytų konteinerius...bent ant to sutaupytume :roll:
Kristinita

Postby jurgita » 2009 02 03 Tue 22:43:30

Kristinita wrote:
Anoila wrote:žodžiu jeigu čia butuitiniai konteineriai butu vietoje statybiniu, tai moketumeme brangiau, taip aiškino Justinas, nes jeigu i buitinius imesti statybines brangiau kainuoja

bet tikriausiai pastebėjote, kad statybinio išvežimas ir labai brangiai kainuoja :cry: nervai ima, kai moki tokias sumas už tokį nereikšmingą dalyką :cry: apskritai mes su vyru esame už šiukšllių rušiavimą...ar žinojote, jog išrūšiuotas šiukšles išveža nemokamai?jei dauguma gyventojų būtų už išrūšiavimą-tai galima prašyt, kad pastatytų konteinerius...bent ant to sutaupytume :roll:
oj ne,as tingiu rusiuot...man ir taip darbo uztenka....be to kur idomu jie jas isrusiuotas meta...ar ne i ta pati savartyna?
jurgita

Postby AlinaK » 2009 02 06 Fri 11:38:11

Mes su vyru irgi uz siuksliu rusiavima - tik vat man abejones kelia vienas dalykas - pati savo akimis maciau kaip isrusiuotas siuksles suverte i viena konteineri ir isveze. Tai atsiprasau, bet kam mes rusiuojame?
AlinaK

Postby Jurga17 » 2009 05 04 Mon 18:40:14

Siunciu linkejimus 22 butui, nes jau nusibodot su garsiai leidziama muzika, gryzti is darbo, kad ir siandien, neimanoma apsiklausyt bute. Jeigu jau taip norejot nuolat garsiai klausyt muzikos reikejo pirkt ne buta, bet nama....
Perspeju, jei taip bus ir toliau bus imtasi grieztesniu priemoniu, kurios kirs per kisene. Nes nusibodo. Reikia jausti ribas, nes gryzus namo kazkaip noretusi ramybes, bent kokios, o ne disko klubo.
Jurga17

Postby Anoila » 2009 05 05 Tue 8:03:22

ten nuomininkai gyvena :roll:
Anoila

Postby Jurga17 » 2009 05 05 Tue 14:37:24

Uz nuomininkus paprastai atsako buto seimininkas... Nemanau, kad jam patiks baudas moketis nuolat. O jeigu daznai kartosis tokie festivaliai tikrai kviesiu policija, o sie savo ruostu - aniems baudas israsys.
Jurga17

Re: kultura

Postby Jurga17 » 2009 08 12 Wed 19:00:50

Na tikrai matosi (geriau sakyti GIRDISI NE TAS ZODIS), kad 22 bute nuomininkai, man jau nusibodo nuolat garsiai leidziama muzika :aaa: Ten pas juos net ir skambutis neveikia arba apkurte visi ten gyvena, jauciuosi lyg gyvenciau bendrabutyje. Kaip ten apsikencia sestas aukstas, ar aplink juos negyvena niekas? As tai kaip disko klube :evil: Bet jau pradeda uzknist ir tikrai pradesiu kviest policija. :bumm:
Jurga17

PreviousNext

Return to A4