Bronius wrote:Siukliu isvezimas neskaiciuojamas pagal buto kvadratura:...
cia tai geras, o "Adminsta" raso savo kvitukuose visai ka kita
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1, Kinderis_A2
O tai man paaiškinkit, kodėl mano kvitukyje numatyta 0,23 Lt/m2? Ar aš kažko nesuprantu?Bronius wrote: 1.1 netaikyti maksimalaus komunalinių atliekų surinkimo, išvežimo ir šalinimo tarifo už vieną kvadratinį metrą naudingo ploto per mėnesį – 0,23 Lt (su 18 proc. PVM), asmenims, naudojantiems kolektyvinius konteinerius, kol bus parengta ir patvirtinta komunalinių atliekų sutvarkymo ir atsiskaitymo Vilniaus mieste tvarka."
Silke_D1 wrote:O tai man paaiškinkit, kodėl mano kvitukyje numatyta 0,23 Lt/m2? Ar aš kažko nesuprantu?Bronius wrote: 1.1 netaikyti maksimalaus komunalinių atliekų surinkimo, išvežimo ir šalinimo tarifo už vieną kvadratinį metrą naudingo ploto per mėnesį – 0,23 Lt (su 18 proc. PVM), asmenims, naudojantiems kolektyvinius konteinerius, kol bus parengta ir patvirtinta komunalinių atliekų sutvarkymo ir atsiskaitymo Vilniaus mieste tvarka."
Man irgi reiktų išsikrauti... dėl ko tu "kroveisi"? Gal man dar juos paerzinti?Kinderis_A2 wrote:vien zodziu, pabandziau paerzinti administa ir galbut issiaiskinti kas cia ir kaip tai isejo tokia situacija, kad niekas nieko nezino siuntineja vienas pas kita ir visiems giliai px....![]()
na bent kolkas issikroviau
Silke_D1 wrote:Man irgi reiktų išsikrauti... dėl ko tu "kroveisi"? Gal man dar juos paerzinti?Kinderis_A2 wrote:vien zodziu, pabandziau paerzinti administa ir galbut issiaiskinti kas cia ir kaip tai isejo tokia situacija, kad niekas nieko nezino siuntineja vienas pas kita ir visiems giliai px....![]()
na bent kolkas issikroviau![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests