Anoila wrote:Mergike wrote:na tokiu atveju as kaip ir radau tas duris tik matyt jau rakta sne tas, nes ismaisiau visas duris su visais mano turimais luido duotais raktais, nerakino nei vienu duru. O dar klausimas, ar ten imanoma suprast kas prie ko§ aiskiai ten matosi kas kuriam butui? itariu milijonas ten tu skaitikliuAnoila wrote:Mergike wrote:Jurga17 wrote:Norejau paklaust, ar visiems rakina elektros skydinei skirtas raktas? Vakar norejau paziuret parodymus, tai ten gal spyna sugadinta, kazkokios aplauzytos duros ties spyna, raktas lenda, sukasi, bet nerakina duru...
O apskritai kurios tos durys? as klaidziojau po tuos parkingus ir neradau jokio sspynos kuriaraktintu mano raktas
nusileidi i -1 aukšta ir i kaire už kampo pasuki paeni šiek tiek paskui vel i kaire, ten tokioje nišeleje iš kaires
vienas raktas nuo pagrindiniu iejimo duru, vienas nuo el.skaitliuku parkinge, ir dar vienas nuo laiptineje esančios kolektorines, 2 magnetukai, ir nuo pašto dež.,
el.skaitliukai pažymeti buto numeriu suratsi
Cia tik siaip pastebejimas. man pridejus magnetuka prie telefonspynes rodo skaiciukus 15, nors mano butas 35? cia normalu?