Elektra

A4 gyventoju diskusijos

Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1

Postby Alius (Messyman) » 2008 12 15 Mon 18:17:11

Anoila wrote:
Mergike wrote:
Anoila wrote:
Mergike wrote:
Jurga17 wrote:Norejau paklaust, ar visiems rakina elektros skydinei skirtas raktas? Vakar norejau paziuret parodymus, tai ten gal spyna sugadinta, kazkokios aplauzytos duros ties spyna, raktas lenda, sukasi, bet nerakina duru... :(

O apskritai kurios tos durys? as klaidziojau po tuos parkingus ir neradau jokio sspynos kuriaraktintu mano raktas

nusileidi i -1 aukšta ir i kaire už kampo pasuki paeni šiek tiek paskui vel i kaire, ten tokioje nišeleje iš kaires
na tokiu atveju as kaip ir radau tas duris tik matyt jau rakta sne tas, nes ismaisiau visas duris su visais mano turimais luido duotais raktais, nerakino nei vienu duru. O dar klausimas, ar ten imanoma suprast kas prie ko§ aiskiai ten matosi kas kuriam butui? itariu milijonas ten tu skaitikliu

vienas raktas nuo pagrindiniu iejimo duru, vienas nuo el.skaitliuku parkinge, ir dar vienas nuo laiptineje esančios kolektorines, 2 magnetukai, ir nuo pašto dež.,
el.skaitliukai pažymeti buto numeriu suratsi

Cia tik siaip pastebejimas. man pridejus magnetuka prie telefonspynes rodo skaiciukus 15, nors mano butas 35? cia normalu?
Alius (Messyman)

Postby Anoila » 2008 12 16 Tue 8:16:40

va del telefonspynes man idomu ar kas bande paskambinti i savo buta ar ji veikia, mes bandem pas mus namuose neskamba, nors ten mygtuka ijungeme
Anoila

Postby Alius (Messyman) » 2008 12 16 Tue 10:01:34

Anoila wrote:va del telefonspynes man idomu ar kas bande paskambinti i savo buta ar ji veikia, mes bandem pas mus namuose neskamba, nors ten mygtuka ijungeme

Neveikia ir pas mus. Siaip dar daug kas neveikia, dumu detektoriai pvz kurie yra bute, neveikia. Laiptineje esantys judesio davikliai... tikimes kad tvarkys.
Alius (Messyman)

Postby Anoila » 2008 12 16 Tue 10:06:53

Alius (Messyman) wrote:
Anoila wrote:va del telefonspynes man idomu ar kas bande paskambinti i savo buta ar ji veikia, mes bandem pas mus namuose neskamba, nors ten mygtuka ijungeme

Neveikia ir pas mus. Siaip dar daug kas neveikia, dumu detektoriai pvz kurie yra bute, neveikia. Laiptineje esantys judesio davikliai... tikimes kad tvarkys.

mes iki šiol tu dumu detektoriu neturim, nors ir žadejo jau senei pakabinti, reiks gal skamtelti kur auksčiau, nes ir balkonas nesutvarkytas, nors tik dažu prašom sakom patys padažysim, ir termoreguliatoriu kaip ner taip ner.
Anoila

Postby bella » 2009 02 22 Sun 8:59:09

Pastebejau kad mazai budama namuose isnaudoju daug elektros energijos, apie 200 kw. Uzfiksavau skaitiklio parodymus, isjungiau automatus bute, per 2 paras skaitiklis prisuko 8 kw. Issikvieciau is RST meistrus kurie nustate, kad blogai pajungtas skaitliukas, sukeistos fazes. Zadejo kompencuoti noustolius, ir meistrai sake, kad naujuose namuose daznai taip buna. tad jei kyla itarimu kad kazkas negerai su elektros parodymais , stebekite ar neprisuka isjungus automatus
bella

Re: Elektra

Postby Anoila » 2009 09 26 Sat 11:15:16

Mokėjimų už suvartotą elektros energiją istorija :arrow:
http://www.manoelektra.lt :arrow: pasirinkti gyventojui
matosi ir permokejimai, nes kai pasikeite tarifas nuo 2009-08 men is 0,33 i 0,31 kas sumokejo pagal sena tai bus permoka
Anoila

Previous

Return to A4