Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Anoila wrote:Greitai statybiniai konteineriai stoves kitoje puseje, t.y. is perkunkiemio puses, siandien Justinas taip sake
tomasvilda_A3 wrote:Anoila wrote:Greitai statybiniai konteineriai stoves kitoje puseje, t.y. is perkunkiemio puses, siandien Justinas taip sake
o koks tikslas?
tomasvilda_A3 wrote:Anoila wrote:Greitai statybiniai konteineriai stoves kitoje puseje, t.y. is perkunkiemio puses, siandien Justinas taip sake
o koks tikslas?
V&D&J wrote:sms2009 wrote:Vilniaus vandenys tinklalapyje aiškiai nurodyta, kad vandens pateikimas ir nuotekų šalinimas 4.15Lt/m3... kaip jums patinka sąskaitėlė ir administratoriaus skaičių tikslumas, centas ten, centas šen, mokėti ne jiems gi...
nežinau, jiems pakol nepasakai jie nieko nedaro....
beliko, kad nustotų dulkes bereikalo kolidoriuse keltų, nes sausas valymas nei reikalingas kaip toks, nei nenumatytas niekur ...
Dėl sauso valymo tai tikrai toks vaizdas kad geriau jo nebūtų. Valytojai mūsų name tai tik dulkes kelia. Kartą ėjau kai laiptus šlavė, tai vaizdas geras, pusė šiukšlių praleista, nuo laipto ne žemyn ant kito šluoja, o per turėklus, tai žemiau nulipus rankas reikėjo nusiplauti. Beje, ir dabar vaizdas toks pat, jie jų visai nenuvalė, galvojau tik kai šlavė. Beje, liftų priežiūra, pinigai dideli, o jų prašluoti niekas nenori... Man keista tokia priežiūra.. Beje, kodėl turim mokėti už mišrias šiukšles, jei turim tik buitines? čia ir klausimas..
Anoila wrote:
vakar Justinas sake kad nuo balandzio bus visur slapias valymas, kai kuriuos namus jau taip valo

T-K-D_C2 wrote:Sveiki, del malukaturos, neseniai buvau pas giminaicius, kuriu laiptineje buvo pastatyta kartonine deze po pasto dezutemis ir pilna reklamu.
Manau saunus sprendimas padet dezute, kad visi ismestu i ja
T-K-D_C2 wrote:Sveiki, del malukaturos, neseniai buvau pas giminaicius, kuriu laiptineje buvo pastatyta kartonine deze po pasto dezutemis ir pilna reklamu.
Manau saunus sprendimas padet dezute, kad visi ismestu i ja
Anoila wrote:musu laiptines pirma auksta isvale slapi valymy, bet tik pavirsutiniskai
Bronius wrote:Anoila wrote:musu laiptines pirma auksta isvale slapi valymy, bet tik pavirsutiniskai
A6 taip pat plove, bet tik pirma auksta, bet mano manymu kol nepabaigtos statybos jo visiskai nereikia, nes mes tik mokesim ir tiek
aisku cia tik mano pamastymai
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests